keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Nauhataivaan DT työ maaliskuulle
Voi, mitä ihanuuksia Kirsi olikaan laittanut tulemaan Nauhataivaan DT:n Maaliskuun pakettiin. 
Muiden tiimiläisten työt löytyvät Nauhataivaan blogista
En mitenkään ole Pääsiäisihminen. En koskaan tee kortteja Pääsiäiseksi tai mitään muutakaan. 
Noh, kun lapset ovat pieniä ja heidän kanssaan aina puuhaillaan ja askarrellaan, niin pääsiäisaskartelut saavat myös osansa. Niinpä sitten innostuin koristelemaan kaksi pääsiäismunaa. Maalasin ne ensin valkoisella akryylimaalilla ja liimasin nauhaa, pitsiä, kukkia ym. koristeita ja olen tyytyväinen lopputuloksiin. En ole koskaan aikaisemmin näitä koristemunia tehnytkään, mutta nyt vain sain idean ja innostuin :) Nauhataivaan tuotteita ovat organza röyhelö ja pitsi. Vaaleanpunaiset samettipintaiset kukat löytyvät myösnauhataivaan valikoimista, muut koristeet ovat omista varastoista. Kortissa puolestaan Nauhataivaan tuotteita ovat PolkaDott röyhelö, helminauha, ruutunauha sekä metallinen nauhakoriste. 
Kiitos Kirsille ihanista materiaaleista :)

6 kommenttia:

TelluT kirjoitti...

Oooh-lala-laa!
Ihania.

MinnaL kirjoitti...

Voi taivas miten ihania !:D Aivan täydellisiä vaaleanpunaisia pitsiunelmia molemmat !

McCrafty's Cards kirjoitti...

Beautiful card Sande and I love the egg, fabulous!!!
Kevin xx

Marja S kirjoitti...

Todella kauniita, nuo munat ovat sanoinkuvaamattoman ihania. Mukavaa löytää joku muukin jota ei pääsiäinen oikein inspiroi:)

Nanna kirjoitti...

Voi mieletön miten ihanat munat!
Täytyykin tilata Nauhataivaasta taas jossain vaiheessa,alkaa nauhojen puute pahasti vaivaamaan ja työssäsi on kaikkea ihanaa:)

Jaanuska kirjoitti...

Voi että... ikinä en ole näin kauniita pääsiäismunia vielä missään nähnyt! <3 Ihailin tätä ihanuuttasi jo aiemmin nauhataivaan blogissa.. huippu ihanat! :)