sunnuntai 31. lokakuuta 2010

NamiaNamia - CandyCandy

Tämä postaus pysyy tässä ensimmäisenä lokakuun loppuun asti. Uusimpia postauksiani pääset katsomaan, kun rullailet vähän alaspäin :) / THIS POST WILL STAY AT THE TOP UNTIL end of the October.

Nyt on aika jälleen namustella. Syitä namusteluun on kolme: Ensimmäinen syy on se, että olen saanut yli 100 lukijaa, mikä on todella iloinen yllätys :) Kiitos vain teille ihanille, jotka haluatte blogiani seurata. Toinen syy namustelulle on DT-pestini Purppurataivaassa ja kolmas syy Whoopsi Daisyn DT-pestini. Kaikki nämä ovat saaneet mieleni niin iloiseksi, että haluan antaa jotain teille rakkaat lukijani.

It is time for a candy! I have the 3 reasons for my candycandy: The first reason is that I have over 100 followers and I am so amazed by that! Thank You all of you so much that you like to read my blog. The second and third reasons are that I was chosen for the DT of Purppurataivas and Whoopsi Daisy. I am SO HAPPY for all of this and I wanna give something to you my dearest followers.

Sitten palkintoihin/Now for the prizes:

Ensimmäinen palkinto sisältää ison kasan Magnolia-leimakuvia. Jos haluat osallistua tämän palkinnon arvontaan, laita kommenttisi jälkeen nro.1. / The first prize includes a huge pile of Magnolia images. If you want to be involved in this prize draw just write number 1 after your comment.

Toinen palkinto sisältää ison kansan Penny Blackin leimakuvia. Jos haluat osallistua tämän palkinnon arvontaan, laita kommenttisi jälkeen nro 2. / The second prize includes a huge pile of Penny Black images. If you want to be involved in this prize draw just write number 2 after your comment.

Kolmas palkinto sisältää ison kasan sekalaisia leimakuvia. Jos haluat osallistua tämän palkinnon arvontaan, laita kommenttisi jälkeen nro.3. / The third prize includes a huge pile of different kind of images. If you want to be involved in this prize draw just write number 3 after your comment.

Neljäs palkinto sisältää ison kasan sekalaista askartelumateriaalia. Jos haluat osallistua tämän palkinnon arvontaan, laita kommenttisi jälkeen nro.4. The fourth prize includes a huge pile of different kind of craft assesories. If you want to be involved in this prize draw just write number 4 after your comment.

Osallistua voit noudattamalla seuraavia sääntöjä/You can enter with this rules:

  1. Sinun täytyy olla lukijani ja kertoa, miksi tykkäät lukea blogiani/You have to be my follower and tell me why do you love to read my blog.
  2. Mainosta namuani blogissasi/Tell the whole world about my candy in you blog
  3. Jätä kommentti tähän postaukseen ja laita kommenttisi loppuun numero, mihin näistä neljästä namusta haluat osallistua. Voit ottaa osaa niin moneen kuin haluat/Leave a comment under this post and write after your comment the number in which candy draw you wanna be part with. You can take part of so many as you like to.
  4. Kaikki voivat osallistua, sekä blogilliset että blogittomat, ja paketit lähtevät ympäri maailmaa. Jos et omista blogia, jätä kommenttiisi jokin yhteystietosi/Everyone can take part of my candy, even you who doesn't have own blog. I will send also worldwide. If you don't have a blog just leave your email so I can contact you if you are the winner.
  5. Osallistumisaika on koko lokakuu ja voittajat arvon 1.11.2010/The candy will be open until end of the October. I will draw the winners on 1st of the November.
ISOSTI ONNEA!! / GOOD LUCK!!

72 kommenttia:

Larisa kirjoitti...

Hello Sande! Thanks for nice candy! I want to take part in all of them! They are all fantastic! I love stamping but I have not the same beautiful images at me - so this candy is a nice chance to win them) Thanks for the chance!
I like to read your blog because I can find a lot of great ideas how to make the nice cards) Your works are great!!!
I linked it on sidebar.
hugs. Larisa. xx

Lumituulia kirjoitti...

Onnittelut kaikista kolmesta onnellisesta tapahtumasta! Blogissasi on ollut ilo käydä katsomassa hienoja tuotoksiasi. Laitoin blogiini postauksen namistasi. Ja kaikki palkinnot kelpaavat ;-) (Lukijaksesi en ikävä kyllä pääse, kun blogini on muualla.) Syksyisen värikkäitä askarteluhetkiä!

Paulette kirjoitti...

Lämpimät onnittelut kaikista ihanista asioista joita sulle on tapahtunut! Laitoin itseni lukijaksi, vaikka olen sitä ollut varmasti pari vuotta kohta...Minä pidän blogissasi kaikista kauniista korteista, joita sinä upeasti osaat tehdä! Osallistun mielelläni kaikkien neljän palkinnon arvontaan!

Katukettu kirjoitti...

Voi mitä namuja!!!!
No, miehän en näy siun blogin lukijoissa, mut siun blogi on miulla seurannassa, saanko silti osallistua??
Jos saan, ni osallistun namujen 1 ja 4 arvontaan.
Ja syy, miks mie siun blogia "kyttäilen" on se, että sie teet aivan ihania kortteja ja niitä on kiva käydä ihastelemassa ja kaikki muutkin vinkit kaikkeen askarteluun kelpaavat!
Ja oikein paljon onnea siulle kaikista kivoista jutuista, mitä syksy on tuonut tullessaan! =)

Apris kirjoitti...

Onnittelut kivoista tapahtumista. Ja mukaan arvontoihin 1 ja 4.
Olen lukijasi ja laitan linkin sivupalkkiin.
Blogissasi on ollut kiva käydä kurkkimassa upeita tuotoksia.

Elisa kirjoitti...

Hei Sande!
Olen tuore blogittaja, ja vasta tutustumassa tähän maailmaan. Sinun blogisi laitoin seurattavien listalle, koska työsi ovat upeita ja saan sieltä ihania ideoita omiin töihini! Kaikki tämä leimailu ym on minulle ihan uutta, mutta tunnen jo addiktion kasvavan ja lompakkoni tyhjenevän tästäkin syystä ;)
Minä haluaisin myös osallistua kaikkien palkintojen arvontaan, ihania juttuja!

Rva Kepponen kirjoitti...

Onnittelut kivoista jutuista.

Osallistun 3 ja 4.

SannaS kirjoitti...

Onnittelut!!!
Blogissasi käyn siksi että teet huiman kauniita juttuja joita on aina yhtä iso ilo ihastella. =)
Osallistuun namuseen nro 4.

Sinihilkka kirjoitti...

Hei! Luen blogiasi, koska annat minulle inspiraatiota taidokkailla töilläsi. Lisäksi teet muutakin kuin kortteja ja se on aina mukavaa vaihtelua :) Osallistun namuihin 2 ja 4.

Kiti kirjoitti...

Moikka ja onnea menestyvälle blogille sekä blogittarelle. Täällä on tosi mukavaa käydä kun aina on jotakin uutta ja kunista katsottavaa. Ja ainahan on kiva pyörähdellä blogeissa inspiraatioita napsimassa :) Osallistun Ihanien PB-leimojen eli nro.2 ja askartelu tarvikkeiden eli nro 4 arvontaan.

Anonyymi kirjoitti...

Hei olen itse blogiton mutta lueskelen usein blogiasi. Teet niin pakahduttavan ihania kortteja että niitä on ihana selailla, esimerkiksi se 3 uloitteinen kortti (kortin sisäinen elämä) on iihana! Terkuin toinen Sande. Osallistun arvontoihin 3 ja 4. o9rasa00@students.oamk.fi

Minnamanna kirjoitti...

Oikein isot onnittelut kaikista näistä ihanista asioista!
Vierailen blogissasi yksinkertaisesti siitä syystä, että teet niin uskomattoman ihania kortteja ja muita tuotoksia. Värimaailmasi on todella tasapainoinen ja kaunis.
Osallistun arvontoihin 2,3 ja 4 :)

Jolanda kirjoitti...

Tykkää blogissasi ihanista rasioista mitä teet ja tuunailet. Korttiesi värimaailmat on yleensä todella kauniita ja yhteensopivia sekä harmoonisia. osallistun mielellään kaikkiin ihanien namusten arvontaan!

-maiju- kirjoitti...

Lukija olen, mainostan blogissani. Tämä on niin monipuolinen blogi, ihastuttavia kortteja aina teet, niitä ihastelen mielelläni. Osallistun 1 ja 4 arvontoihin. Ja onnittelut kivoista tapahtumista Sinulle!

bissecat kirjoitti...

Ihanista asioista joita olet saanut kokea onnittelut.Olen ollut lukiasi enpä muista kuinka kauan mahtavien korttejesi takia .Osallistun palkintoon 4 ja laitan mainosta jos bloggeri suostuu yhteistyöhön.

bissecat kirjoitti...

Ihanista asioista joita olet saanut kokea onnittelut.Olen ollut lukiasi enpä muista kuinka kauan mahtavien korttejesi takia .Osallistun palkintoon 4 ja laitan mainosta jos bloggeri suostuu yhteistyöhön.

Tankku kirjoitti...

Heippa, liityin juuri lukijaksi. Onnea myös minulta. Pidän blogistasi, koska se inspiroi minua:) Kortit ovat aivan ihania <3
Ottaisin mielelläni osaa kaikkiin arvontoihin-> 1,2,3 ja 4 siis :D

Lisään namustasi oman merkinnän blogiini.
Kiitos ja lukemisiin!

Mia kirjoitti...

Olen useasti täällä vieraillut mutta vasta nyt seuraan tätä. Blogisasi käyn katselemassa tuotoksiasi sillä silmllä että niistä tulee hyvä mieli ja jos saisin pieniä inspiraatio kipinöitä kun taas tahoo olla hieman hakusessa. :D Kiitos mahdollisuudesta ihaniin namuihin ja osallistun mielelläni kaikkiin neljään.

samentti kirjoitti...

Onnea kaikesta tapahtuneesta! Liityin nyt vasta lukijaksi, vaikka olen vieraillut täällä silloi tällöin saamassa inspiraatiota omaan välillä kadonneeseen väkertelyinnostukseen ;)ja lisäksi aina jotain ideoita mieleen on jäänyt. Osallistun palkintojen 3 ja 4 arvontaan. Värikästä syksynjatkoa sinulle!

marja kirjoitti...

sinulla on monta syytä juhlia, ONNEA. sinulla on ihania akarteluja blogissasi ja käyn selailemassa päivittäin. itselläni ei ole blogia, harmi, mutten tiedä mistä aika. osallistun nro 4 arvontaan.

Mummo kirjoitti...

Seuraan blogiasi, koska minusta on ihana seurata kuinka tuottoisa olet :)
Samalla saan ideoita joita ehkä vielä jonain päivänä kerkeän itsekin toteuttamaan.
Korttisi ovat kauniita!
Osallistun 1, 2, 3 ja 4 namun arvontaan.

Simone kirjoitti...

Thanks for offering this great candy! And congrats on so many followers! But no wonder - you have a fabulous blog!
I want to enter the draw for candy number 4.
Hugs
Simone

Basteltriene kirjoitti...

Hello,
Its a great candy! Thanks for the chance to win!
Hugs Gisela from Germany!

Pitsihame kirjoitti...

Onnitteluni!!!
Seuraan blogiasi ja käyn melkein päivittäin ihastelemassa aikaansaannoksiasi:))
Toivotan oikein hyvää jatkoa!!!
Ja numero on 2!

Lena kirjoitti...

HiSande!
I'm a follower and I posted your candy on sidebar in my blog!!!!
Thank you for such a sweet candy.
I love read your blog because your creation are so elegent and fab.

I want to enter the draw for candy no.1.
Hugs
Lena

Taru kirjoitti...

Onnea Sande =)

Blogisassi on kaikkea ihanaa. Olet taitava askartelija. Liitin itseni lukijaksesi.

Osallistun 3 ja 4 paketin arvontaan.

jude kirjoitti...

Hiay Sande,Thanks so much for popping by to say hi.Congratulations on all your DT posts and good luck .Have added candy to my jar and also am follower.Thanks for chance to win
hugs judex

Päivi kirjoitti...

Käyn aina ihailemassa tuotoksiasi sekä katsomassa ideoita. =) Osallistun kaikkiin arvontoihin...

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut merkkipaaluista!

Jonkun aikaa olen seurannut blogiasi, ja tykkään siitä koska
a) Korttisi ovat ihania ja
b) Päivityksiä on suhteellisen usein
Melkein joka käynnillä näkee siis jotain uutta :)

Osallistuisin kaikkiin neljään namipaketin arvontaan.


Syysterveisin Hanna
hansu_ko@hotmail.com

Hilkka kirjoitti...

Onnittelut ihan kaikista ihanista pesteistä missä olet mukana ja myöskin aivan huipputeoksistasi mitä saat aikaan:)))Lujinahan olen ollut jo kauan...kauan:))
Onnea myös lukemattomista lukijoistasi---en yhtään ihmettele että meitä on näin paljon:))
Laitan blogiini myöskin arvontasi näkyviin:) Nro 4 kelpaa oikein hyvin ja miksei muutkin!!!
Ihanaa viikonloppua:)

Viipula kirjoitti...

Sinun blogiasi on mukava lukea siitä yksinkertaisesta syystä, että korttisi ovat upeita!

Lämpimät onnittelut saavutuksestasi!

Lukijasi olen ja osallistuisin nyt kaikkiin näihin eli; 1,2,3,4

Katjuska kirjoitti...

Onnittelut upeista saavutuksista :)
Minäkin vierailen blogissasi usein, koska kättesi jäljet ovat niin taidokkaita ja upeita!

Osallistun namuihin nro 2 ja 4 :) ja lukijasi olen, tottakai :)

Satu kirjoitti...

Luen blogiasi kun olen itsekin vasta ruvennut kortteja väsäämään ja on kiva katsella/saada hyviä vinkkejä muiden korteista :) Tosi kauniita ovatkin kyllä korttisi =) ! Haluaisin osallistua kaikkiin namusiin :)

Jaana kirjoitti...

Onnea kaikista tapahtumista! Olen lukijasi jo ennestään ja mielelläni osallistun kaikkien namien arvontaan. Teet kauniita kortteja ja käyn mielelläni aina täällä.

Mari kirjoitti...

Onnittelut!
Sinulla on monipuolinen blogi, teet ihastuttavia kortteja ja myös muita juttuja, joista saa inspiraatiota.
Osallistun namuihin 2,3 ja 4.

Anonyymi kirjoitti...

Hei!
Olen itse näperrellyt kortteja jo jonkin aikaa, mutta blogia en ole saanut vielä aikaiseksi. Ihania tuotoksia sinulla, näitä on ilo katsella :) Haluaisin osallistua namu nro 4 arvontaan. Mukavaa syksyä!
Minut tavoittaa osoitteesta
ptyynel@gmail.com

Tiina kirjoitti...

Onnittelut mukavista tapahtumista!

Blogissasi on kauniita kortteja :)
niitä on aina ihana katsella...
Osallistun kaikkiin namuihin.

Tiiti kirjoitti...

Heippa ja onnittelut! Kiitos mahdllisuudesta voittaa joku upeista namuista! Liityin lukijaksesi, ennen ei ole tullut liityttyä vaikka täällä käynytkin tiiraamassa upeita tuotoksiasi! Osallistuisin arvontoihin: 2,3 & 4!

Sirpa kirjoitti...

Onnea, onnea, onnea!
Lukijasi olen ja täällä on kiva käydä katsomassa aikaansaannoksiasi ja hakemassa inspiraatiota!
Laitoin postausta blogiini.
Vaikea noista on valita joten osallistuisin kaikkien neljän arvontaan;)

Ritva_47 kirjoitti...

Hei! Olen blogiton mutta kortteja olen tehnyt omaan tarpeeseen viitisen vuotta.
Upeita kortteja teet, ei voi muuta sanoa!

Otan osaa kaikkien palkintojen arvontaan eli 1.,2., 3. ja 4. namut kelpaavat.

Terveisin Ritva_47
ras1@luukku.com

TaijuS kirjoitti...

Paljosti onnea monen hyvän asian johdosta!!
Käyn usein blogissasi ihailemassa korttejasi.
Osallistun mieluusti palkintojen 1,2 ja 4 arvontaan, ja köyhänä askartelijana toivon totisesti arvontaonnea niihin!

misu kirjoitti...

Löysin nyt tänne ekaa kertaa. :)
Osallistun 1. 2. 3 ja 4. arvontaa.

mobolilu kirjoitti...

Hello Sande,
Thank you for the chance to win this great candy!
Geben Sie Text oder eine Website-Adresse ein oder lassen Sie ein Dokument übersetzen.
Abbrechen
AnhörenÜbersetzung von Deutsch in Finnisch
Hei, kiitos mahdollisuus voittaa tämä suuri karkkia minulla oli vaikeuksia päättää. Erityisesti haluan nro 2 tai 4

Terveisiä Saksasta

Ilo

5ara kirjoitti...

Löysin blogiisi ensimmäistä kertaa.
Lukijaksi liityn ja linkitän blogiin. Minulle kelpaa nuo kaikki palkinnot :D

Riikka kirjoitti...

Mikäs tässä on vieraillessa kun on niin ihania kortteja ja ihana blogi :) Ilollahan tätä käy aina vilkuilemassa. Olen lukijasi ja mainos on blogin namulootassani. Osallistuisin kovin mielelläni kaikkiin namuihin, eli 1,2,3 ja 4.

Margrit kirjoitti...

What a wonderful blog and thanks for offering this candy.
I would like 1+4

Margrit from Germany

Michelle Arnold kirjoitti...

Hallo

Da versuche ich doch mal mein Glück.

LG
MICHELLE

Sanna Saksija kirjoitti...

Hei Sande! Lukijana oon ollu jo pitkään tietysti siksi, että pääsen näkemään hienoja kortteja ja varsinki vaaleanpunasille ihanuuksille huokailen aina. Kaikki neljä palkintoa kiinnostavat, kiitos voittomahdollisuudesta!

Gina kirjoitti...

Congratulation!! So many followers - if I will have same day as much as you? My blog is just a little baby - it's only 10 days old... :-)

Keep on crafting!! Your works are great!!

Many greetings from

Gina


(I want to enter the draw for candy number 4)

kittirin kirjoitti...

Herzlichen Glückwunsch zum 1.Geburtstag!!! Deine Karte ist wunderschön! Tolles Candy, da möchte auch ich mein Glück versuchen!!!
LG Iryna

Geli kirjoitti...

your candy is beautiful...thanks Sande and greetings from Geli

Bella´s Bastelecke kirjoitti...

Herzlichen Glüchwunsch zum Jahrestag ...

super schöne sachen verlost du, da will ich auf jeden fall mein glück versuchen......

LG
Bella

Marianne kirjoitti...

Happy birthday to stempeltraume, and great you already have so much followers. You are getting popular!;-)
Your cards are great, and so is your candy! Love 1 or 4.
Marianne

Stickhummel kirjoitti...

Herzlichen Glückwunsch zum 1. Bloggeburtstag,viel Glück und alles Gute..

LG Sabine

Rosa-kreattiva kirjoitti...

Thanks for a chance to win your yummy blog candy!
sorry for my english spero di vincere un saluto dall'Italia bye bye rosa
public slidebar on http://blogcandymania.blogspot.com/
Hugs, rosa
i am new follower
goccedioceano2000(at)libero(dot)it
blog creative: http://kreattiva.blogspot.com

Kiralia kirjoitti...

Heips!
Eksyin juuri ekaa kertaa blogiisi ja olen aikas innoissani että tänne päädyin! Ihania kortteja! Tykkään, tykkään! Olen vasta ihan aloittanut blogaamisen itse, joten en tiedä osaanko laittaa blogiini mainosta namuista, mutta ottaisin osaa mielelläni kuitenkin kaikkiin arvontoihin. :D

Anonyymi kirjoitti...

Hei, poikkean usein blogiisi ihastelemaan kauniita korttejasi. Ja mielelläni osallistun kaikkien namujen arvontaan :)

Onnittelen minäkin Sinua lämpimästi!

-Maarit Närpiöstä-

Tiituli kirjoitti...

Onnittelut sinulle ja blogillesi! Blogisi on kiva lukea ja katsella. Täältä löytyy aina jotain kivaa uutta ja kaunista. Ideoitakin saa omiin tekeleisiin. Laitan blogiini postauksen namustasi ja hamstraaja kun olen niin tahdon osallistua kaikkien palkintojesi arvontaan:)

Susa kirjoitti...

Isot onnittelut täältäkin!!

Minä vierailen blogissasi, koska ihailen taitoasi tehdä kortteja!

Ja 4. namuun minä mielelläni osallistuisin :)

Digit kirjoitti...

Happy Birthday!
XOXO Rosa

liisax kirjoitti...

Lukijaksesi liityin vasta, mutta käyn aina välillä kurkkimassa ihanuuksia joita teet. Siinä myös syy miksi täällä vierailen. :)
Osallistun mielelläni kaikkien palkintojen arvontoihin. :)
Linkitän myös namusi blogiini.

ak kirjoitti...

Löysin vasta tämän blogisi Purppurataivaan kautta enkä ole paljoa kerennyt vielä perehtymään. Ne kortit mitä näin, nii ei voi muuta sanoa ku että VAU!
Kaikista hommista sinulle paljon onnea ja menestystystä!
Osallistun 1, 2, ja 3 pakettien arvontoihin

JaMi kirjoitti...

Korttisi ovat upeita! En omista blogia, mutta seuraan sinunkin juttujasi ahkerasti! ,Haluan osallistua palkinto nro 2 arvontaan!
Hyvää jatkoa!

Yukkie Jenny kirjoitti...

Hi, Sande! Congrats on milestones!

I'm your follower for long time (but sorry for not much comments - too little time, I even read via rss). Love your blog because you're so creative! So nice cards, so interesting boxes... and so on. :)

Thank you very much for chance to win so many prizes, I put link on your candy on sidebar: http://yukkie-cards.blogspot.com/

I'd like to win candy #1 (love Tiltda but haven't much), #2 (love these hengehogs but have none), #3 (i see so sweet girl and interesting flowers) and #4 (love flowerts and these small christmas tree). He-he, I'm so greedy! :)))

Wish You all the best!
With hugs from Russia :)

Ukka kirjoitti...

Your candy just awesome!I like to read your blog because your work is so great, each time i look you inspire me more.Thanks and thanks for the chance to win! I really want to be the lucky winner. Linked candy on my sidebar and I'm your follower.

Eefje 6 kirjoitti...

Hello Sande!
It's the first time i visit your site, bur i really like your creations! I'm planning on comming back more often. I'm sorry, i don't have a blog yet.... so i can't link it in my sidebar.
I'd like to participate in candy 1, becaus i love stamping! And i don't have many magnolia stamps.

Bye,
Evy

Eefje 6 kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Tarja kirjoitti...

Liityin lukijaksi ja yritän onneani kaikkien voittojen arvonnassa:)
Kortteja minäkin käyn täällä kurkkailemassa

Kaija kirjoitti...

Onnittelut!Lukijasi olen ja seurannassa blogisi.Teet hurjan monipuolisia luomuksia,ilo katsoa ja ottaa oppia:)Osallistun mielelläni kaikkiin neljän arvontaan:)

Heidi kirjoitti...

Hei!

Kuulun blogisi lukijoihin ihanien korttiesi takia!

Osallistun kaikkien neljän palkinnon arvontaan...

Cleah kirjoitti...

Congratulations for reaching 100 followers and it's still growing!I just found your blog at Whoopsi Daisy and I like the different techniques you use on your projects. The images for your candy are my favorites. I'm from the Philippines in Asia and we only have a few stamps available here( Magnolia stamps are my faves) so I hope to win No. 1, 2 or 3.

Theresa kirjoitti...

I found your blog through the blog hop...you have a lot of really great projects and ideas. I would love to win #4
firelass51@aol.com