lauantai 2. heinäkuuta 2011

DT - Simply Create

Hi there!
Has been the whole week without posting. I have been sooo busy that I do need more hours in a day. Our challenge at Simply Create is to make a creation by using silhoutte. Fabulous challenge right. I don't know what is this stamp I have used but it IS beautiful.
**********
Moikka!
Koko viikko on mennyt ilman postauksia, kun on ollut niin hurjan kiirusta. Työrintamalla menee aika myöhäksi illasta, niin ei enää jaksa juuri kuin syödä ja nukkua. Mutta tässä kuitenkin Simply Create DT-kortti. Tällä viikolla haastamme teidät tekemään kortin tai muun tuotoksen käyttämällä silhuettia. Itse käyttämäni kuva on leimasimesta, mutta sen valmistajaa en tiedä.

4 kommenttia:

Sinihilkka kirjoitti...

Suloinen kortti! Ihanan yksinkertainen, leimakuva pääsee oikeuksiinsa :) Kaunokainen lienee Finnstamperin keiju-leimasin.

Marjo kirjoitti...

Beautiful card. Love the silhouette you have used. Not sure but it looks like one of Floppy Latte Designs from Stitchy Bear Digital Stamps called Fairy Moon, heres the link http://stitchybearstamps.com/shop/index.php?main_page=product_info&cPath=1_102&products_id=3170

xoxo Marjo

Kiti kirjoitti...

Kortissasi ei kiire näy. Oletkin tainnut ethdä sen vastapainoksi kiireelle ja nauttia harmoniasta sitä näperrellessä. Todella kaunis teos ihastuttavissa väreissä <3

Trish Hughes kirjoitti...

very pretty, love how you add the pearls