keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Tunnustus

Kiitos Merkkarille tunnustuksesta! Näitä on aina mukava saada ja huomata, että joku tykkää blogistasi :) Tähän tunnustukseen kuuluu muutama kysymys ja niihin tulevat vastaukset tässä:

1. Milloin aloitit blogisi? 6. päivä lokakuuta 2008 näytti olevat ensimmäiset postaukset. Voi miten hassuja kortteja on tullut silloin alkuaikana tehtyä. 3D-kortit olivat silloin in :)

2.Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee? Lähinnä askarruksistani. Silloin tällöin jotain omasta elämästänikin mainitsen, mutta harvemmin.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna kaikkiin muihin? No eipä kyllä yhtään mikään :))

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen Blogin alkuaikoina olin paljon kotona vastasyntyneen tyttäreni kanssa ja kovin olo tuntui yksinäiseltä. Aloitin askarteluharrastuksen ja sitten bloggailu tuli mukaan myös. Aika kului joutuisasti netin ääressä :)

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi? Sitä voisi varmaan kysyä lukijoiltani, mitä he haluaisivat muuttaa. Mutta ainakin blogin ulkonäköä haluaisin muuttaa erilaiseksi, mutta kun en osaa. Monesti näen aivan ihania pohjia ja kirjainmalleja ym. mutta en osaa sellaisia itse mistään etsiä.

Siinäpä kysymykset ja vastaukset. Sitten on aika jakaa tunnustus 5:lle blogille ja minä haluan jakaa tämän seuraaville UPEILLE bloggailijoille:

* Hilun Nypykät

* Kaijan Arkea

* Kirsikkalehto

* Maiskun Mutinat

* Viipulan Elämää

2 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Oi Sande, suurkiitos sinulle:)))
Aurinkoista päivää:))))

Viipula kirjoitti...

Voi, suuri kiitos tunnustuksesta, piristi kummasti tätä sunnuntai (lauantai) ahdistusta:)