maanantai 25. lokakuuta 2010

Vauvalle lahjoja

Miten nämä päivät hujahtaakin niin nopeasti. Tuntuu, ettei mitään kerkeä tekemään ja niiiin paljon olisi puuhaa. Pää on ihan pyörällä kaikesta ja meinaa jo paniikin heittää kehiin. Täytyy ihan useammin ottaa syvä henkäys ja koittaa rauhoittaa tilanne. Loppuvuosi vielä ja sitten pitäisi (?!) rauhoittua. Eli kysymyshän on opiskelun, kodinhoidon ja harrastuksen yhteensovittamisesta.. Harmittaa vietävästi sekin, etten ole kerennyt PIIITKÄÄN aikaan vierailla teidän upeissa blogeissani. Tai jos olen kerennyt piipahtaa, niin harvemmin olen kerennyt jättämään kommenttia. Yritän löytää jostain jonkun ajan siihenkin hommaan. En siis ole unohtanut teitä :)) Siskolleni ja hänen pienoiselle prinsessalleen vein tällaisia viemisiä, kun muutama päivä sitten kävimme katsomassa uutta tulokasta. Kovin oli pienoinen ja niin kiltti että. Vaippakakku on ensimmäinen laatuaan minun käsieni valmistama. Ainakin idean tiedän nyt. Laatikko on tuunattu kenkälaatikosta, siksi hieman sininen väri vilkkaa alta. Olisin sen tietysti jollain voinut peittää, mutta kova kiirus oli tätäkin tehdä, joten sai kelvata nyt näin. Mukavaa alkanutta viikkoa! Ja kiitos ihanista kommenteistanne - ne piristävät aina mieltä!!

4 kommenttia:

Hilkka kirjoitti...

Hieno on ollut kakku ja upea laatikko:)

Pitsihame kirjoitti...

Vaippakakku on minulle ihan uusi asia!!! Että semmoinenkin :)
Tosi hieno rasia!!!

bigM kirjoitti...

mieletön ja aivan verraton lahja;) älähän sinä siellä yhtään huoli, samaa vikaa on monella muullakin, ettei aina ehdi vierailla plokeissa ja jättämään kommentteja...

Anonyymi kirjoitti...

Oikein ihanan laatikon olet saanut aikaan! :)hienoja töitä sulla muutenkin... myös tuo joulukuusi juttu ylempänä, ihastuin :)