keskiviikko 27. lokakuuta 2010

Ensimmäiset DT-kortit Purppurataivaalle

Ihanaista keskiviikkoa! Tässä postauksessa esittelen ilolla ensimmäiset DT-työni Purppurataivaalle. Alkuun täytyy sanoa, että kortteja oli IHANA tehdä. Sain kokeilla uutta ja erilaista ja sekös oli hauskaa!! Purppurataivaan Mirva lähetti meille kaikille DT-paketit, jossa minä sain seuraavat tuotteet:
Color Me Tapestry -paperi, joka on valkoinen kohokuvioitu paperi ja jonka voi itse värittää haluamallaan värillä/väreillä. Väreiksi käy todella monet. Esim. värin voi ottaa suoraan leimasintyynystä ja tuputtaa tyynyllä paperin päälle. Juurikin tällä tyylillä minä värjäsin oman paperini. sekä CHRISTMAS PLATE IBFS -leima-arkista joulunkellot-leimasin.
Ensimmäisen kortin kartonki on beigen värinen. Taustapaperi on pyyhitty Distress Ink/Aged Mahoganylla, jonka levitin värinlevittimellä. Joulunkellot embossattu kultaisella kohopulverilla ja kuvan taakse maskattu nuottiviivastot. Sydän kakkupaperi, kultaista nauhaa ja helminauhaa sekä muutama kimalleliimalla koristeltu lumihiutale.
Toisen kortin pohjan värjäsin Distress Ink/Aged Mahoganylla ja reunoille tuputtelin Distress Ink/Walnut Stainia. Pohjakartonki on musta. Joulunkellot kohokuvioitu kultaisella kohopulverilla ja teksti on leimattu myös Distressin Aged Mahoganylla. Muutama kultainen koriste ja vaalea puolihelmi.
Kolmannen kortin pohja on värjätty Distress Ink/Vintage Photolla ja reunoille lisätty hiven Distress Ink/Walnut Stainia. Kulmiin embossasin kuviot Distressin kohopulverilla Aged Mahoganylla. Joulunkellot myös embossattu kultaisella kohopulverilla. Muutama kukka ja useampi tarratimantti :) Ja korttipohjana ruskea kartonki.
Tässä viimeisessä kortissani värjäsin ensin pohjapaperin Distress Ink/Vintage Photolla ja lisäsin ihan vähän reunoille Distress Ink/Walnut Stainia. Värjäämisen jälkeen leimasin Distress Ink/Aged Mahoganylla joulunkelloja ympäri paperia.Kohokuvioiden päältä pyyhkäisin värin pois, sillä se ei imeydy niihin kohtiin. Näin ollen kellot näyttäisivät olevan kohokuvioinnin takana. Sitten kakkupaperi, pitsiä ja paljon tarratimantteja :) Korttipohjana joulunpunainen kartonki.

12 kommenttia:

Merkkari kirjoitti...

Voi kuinka ihana kelloleimasin. Tykkään kovasti! Tyylikkäitä kortteja.

Mervi kirjoitti...

aivan ihania kaikki;-))m

Hilkka kirjoitti...

Tosi upeita kortteja kaikki:))))

Mirva kirjoitti...

KIITOS! Aivan ihania!

paula kirjoitti...

Onpa tyylikkäitä ja kauniita joulukortteja. Jännästi samankaltaisista tarvikkeista saa niin erilaisia kortteja, taitoa näyttää olevan!!

Rva Kepponen kirjoitti...

Upeita kortteja kaikki. Kivasti vähän erilaisempia.

Riina kirjoitti...

Vautsi! Kauniita kortteja kaikki. Taidan valita kuitenkin suosikikseni tuon ensimmäisen ;)

Kirsi kirjoitti...

Ei voi kun ihastella näitä taideteoksia. Olet saanut mielettömän kauniita ja erillaisia kortteja aikaiseksi samoilla materiaaleilla!

Katjuska kirjoitti...

tosi ihania kaikki!
Kauniit värit :)

Sinihilkka kirjoitti...

Upeita kortteja! Pidän erityisesti ensimmäisen ideasta yhdistää kellot ja nuottiviivasto.

SannaS kirjoitti...

WAU!!! Huiman kauniita kortteja kaikki!! Upeita herkän tunnelmallisia kokonaisuuksia!! =)

Maaret kirjoitti...

Onnittelut ensimmäisestä DT-työrupeamasta Purppurataivaalle, olet onnistunut täydellista. Mirva on varmasti ylpeä sinusta!