sunnuntai 26. syyskuuta 2010

30. DT - StempelTräume #50

Ihanaa sunnuntaita!

StempelTräumen haasteena on tällä viikolla resepti, jonka mukaan tehdä kortti. Se kuuluu näin: Koru, vihreä, pyöreä. Tein toisen tälläisen tuikkukortin, kun niitä on niin mukava väsätä - vaikkakin ovat aika isotöisiä. Lähdehän sinäkin mukaan toteuttamaan reseptiä :)

Hello everybody!

It's time for a new challenge at StempelTräume. This time we have a recipe: charms, circle, green. Can't wait to see your creations! Have fun!

11 kommenttia:

Elise kirjoitti...

Oh goodness! This is such a wonderful gift to give someone!!! :) I love the colors and all those lovely beautiful pearls .. not to mention how adorable this image is! Simply GORGEOUS creation!!!

Hugs,
Elise

Rva Kepponen kirjoitti...

Upea kortti. Edellisen postauksen lukaisin nopsaan ja silloin en kyllä tajunnut, että mikä ihmeen tuikkikortti :) Ihastutta idea pikkulahjaksi. Tästä postauksesta ymmärsi hitaampikin rouva -lienee räkä sumentanut aivoni.

Hilkka kirjoitti...

Oi ei, tämäpä on upea ja aivan IHGU leimakuva:)))
Olis varmaan "pakko" kokeilla tätäkin systeemiä--kerran jo katsoin miten väkerretään:)

Ninskulandia kirjoitti...

Todella ihanat tuikkukortit olet tehnyt. Tekisi mieli itsekkin kokeilla noiden tekoa :).
Kirjaimet olen kiinnittänyt Bilteman kaksipuoleisella teipillä. Ensin laitoin teipin paperiin ja sit guttiksen läpi. Hvyin leikkaa.

Anne H. kirjoitti...

Your card is wonderful!
Beautiful colors and a lovely tag.
Anne :)

Jannie kirjoitti...

Wow Sande such a gorgeous gift card, wonderful papers and a sweet image.
Have a nice day.

Hugs Jannie.

Anitta kirjoitti...

Mahtava kortti. Kävin katsomassa tuolta Stamp Articin linkistä ohjetta, joka on tosi hyvä. Täytyy kokeilla itsekin. Ihania luomuksia täällä taas on . Ei ole pitkään aikaan ollut tilaisuutta käydä oikein kenenkään blogissa.

Piia kirjoitti...

Ihana kokonaisuus! Ja kiva tuikkukortin malli - itsellä on pöydällä osaset hieman erilaiseen tuikkukorttiin, mutta tämmöistäkin mallia täytyy ehdottomasti kokeilla :)

Céline et Nathalie kirjoitti...

hi!
fab project! i love this lotv stamps
céline

Marsku kirjoitti...

Voi kuinka suloinen leimakuva! Ja niin ihastuttava koko kortti! Tuollaista tuikkukorttia pitää itsekin joskus kokeilla, kiva idea!
Kiitos sinulle edellisestä ihanasta kommentista!

Viipula kirjoitti...

Tää on NIIN hieno!