maanantai 9. elokuuta 2010

9. DT - Forever Friends

Ihanaa Maanantaita!
Forever Friends blogissa uuden haasteen aika. Tällä kertaa haastamme teidät tekemään jotain muuta kuin kortin ja samalla käyttämään siinä jotain korua. Omassa työssäni ihanainen nallukan kuva on leikattu suoraan lehtiöstä, sillä en omista tällaista leimasinta eikä muut kuvat mielestäni juuri tähän työhön käyneet. Tämän kertainen sponsorimme on Crafts U Love.
Hello everyone! It's time for a new Forever Friends challenge. This time we challenge you to make anything but a card. BUT you have to use a charm. Our sponsor this time is Crafts U Love.

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

Kaunista, kaunista:) Aivan ihanat värivalinnat, viininpunainen sopii tähän työhön upeasti. Muutenkin olet ideoinut rasian ja telikortin kivan yhdistelmän, jota ilo ihastella.

bigM kirjoitti...

voi ihmettä, miten taitava olet;) ei voi muuta kuin ihmetellä ja ihastella. upeat värit, soma kuva ja hurjasti aikaa vievä kokonaisuus.
kiva, kun poikkesit - minähän käyn täällä aina kurkkimassa näitä taitajan tekemiä hienoja kortteja ym. ovat ilo silmälle,vaikka en aina jätäkään kommenttia...

Kiti kirjoitti...

Hhurrjan kaunis loota. Ihania juttuja olet kehitellyt koristeluiksi. Ja niin kauniit & sopivat värit että. Kuva on juuri loistava valinta. Voin kuvitella tuon ihastuneen katseen,onnekkaalla ken lahjansa tässä suloisessa rasiassa saa :)