tiistai 27. heinäkuuta 2010

Jouluinen Tilda

Laitetaanpas vielä yksi jouluinen kortti näytille. Tällä osallistun samalla Magnolia Down Underin haasteeseen, jossa oli aiheena joulukortti.

Kertokaapas minkä merkkistä kaksipuoleista teippiä käytät korttien värkkäämiseen, jos siis sellaista käytät ja mikä on sen leveys ja ostopaikka. Ihan uteliaisuuttani kysyn, sillä omat hankkimani teipit eivät ole kaikki käyttökelpoisia. Jonkun ajan kuluttua ne alkaavat fuskaamaan.

13 kommenttia:

Sinihilkka kirjoitti...

Ihana ajatus laittaa Tilda istumaan kuusen oksalle xD Mahtava kortti.

Minulla on tällainen tuote ollut käytössä reilun vuoden ja hyvin toimii :)
http://www.theglitterpot.co.uk/scripts/prodView.asp?idproduct=7869

emilia- kirjoitti...

Mulla on ollut nyt jonkun aikaa käytössä scotchin kaksipuolinen teippi. Nämä tavalliset markettirullat on aika hintavia ja niissä on vähän tavaraa, turhasta muovijätteestä puhumattakaan. Aloin metsästämään siis täyttöpakkauksia ja se osoittautuikin vaikeaksi. Olen kuullut että akateeminen kirjakauppa myisi niitä, mutta omalla paikkakunnalla ei sellaista ole. Muista kaupoista en ole löytänyt. Netin toimistotukkujen postikulut on huikeat. Onneksi löysin pikkupaikkakunnan kirjakaupasta avuliaan myyjän joka tilasi täyttöpakkauksia vain ja ainoastaan mua varten. On ollut kyllä hyvää ja riittoisaa. Pöytäteline on myös kätevä.

Andrea kirjoitti...

This is very cute!! Love it.

Kylie kirjoitti...

Such a gorgeous card! Lovely colouring.
Thanks for playing at MDUC this week,
Hugs
Kylie

Peta's Blog kirjoitti...

Cute card, I love how you have positioned Tilda to sit amongst the holly. Love the colours and your colouring too! Thanks for playing along at MDUC xoxo Peta

Karen kirjoitti...

OMGOSH I love your lace and your colouring is amazing:-) Thanks so much for sharing your wonderful card with us this week at MDUC
Hugs
Karen
xxxx

Marsku kirjoitti...

Todella juhlavan jouluinen! Ihan jo alkaa tässä joulua odottelemaan!

Minä olen kanssa nyt miettinyt tuota teippi asiaa, kun viimeksi tilaamani on todella huonoa!!! Kävin sitten Infosta ostamassa Hobby & Grafting Fun (6mmx13m), jota aikaisemminkin olen käyttänyt. Niin on ainakin vähän parempaa (ja toivottavasti pysyy kortin saajallakin vielä paperit kiinni).

SannaS kirjoitti...

Ihan hurjan kaunis ja tyylikäs kortti!! Upeasti väritetty kuva!! =)
minä käytän kanssa tuota scotchin kaksipuolista teippiä..on joo hurjan arvokasta tavaraa, mut käytettävyydeltään sekä "kestävyydeltään" hurjan hyvää..oon kokeillut muita välissä, mut olen ajan kanssa tullut siihen tulokseen et scotchin teippi on parasta, ei oo vielä yxkään vanhemmistakaan korteista koskaan irvistellyt kun oon sitä käyttänyt.. =)

bigM kirjoitti...

aivan hurmaava kortti;)
minä käytän kanssa sitä scotchin teippiä ja sitten sitä ihan tavallista 3 tai 6 mm tuplateippiä, jota tilaan sinisiivestä. en ole huomannut siinä mitään pulmaa, aina on toiminut ihan hyvin...

Jodie from Oz kirjoitti...

Sande, your card is beautiful, Tilda is so sweet, your colours and design are wonderful, a great take on the challenge, thank you so much for joining us at MDUC this week. hugs Jodie from Oz

April Rose kirjoitti...

This is such an elegant Christmas card--I love the papers and lace. Tilda looks beautiful in her red dress and heels! Thank you for joining us at Magnolia Down Under!
Hugs,
April

Chantelle kirjoitti...

Oooh, Tilda looks so stylish is her red Christmas dress - fabulous card - thanks for joining us at MDUC.

Satu kirjoitti...

Tässäkin aivan ihanat värit, kaikinpuolin muutenkin kaunis kortti.