torstai 20. elokuuta 2009

Näistä minä pidän -vaihto

Nyt kaikki kuulolle! Olen ollut mukana erinäisissä vaihtoporukoissa, joissa on vaihdettu leimasinkuvia, kaikenlaista sälää ym krääsää. Siitäpä lähtikin sitten idea, että emännöisin seuraavanlaista vaihtoa: Näistä minä pidän. Eli idea olisi se, että laitan kuoren kiertämään, jonne laitan askartelumatskua, joista oikeasti pidän ja joita oikeasti haluaisin itselleni tai joita siis ostan itselleni. Näin ei kuoresta löytyisi kaikkien laatikoiden pohjia, vaan oikeasti käyttökelpoista tavaraa. Lähetän kuoren eteenpäin ja siitä saa ottaa niin paljon tavaraa, kun haluaa, mutta tilalle on myös laitettava saman verran asioita. Osallistumisaikaa on 6.9.2009 saakka. Katsotaan miten paljon innokkaita saadaan mukaan :) Voit ottaa osaa laittamalla kommentin ja sen jälkeen laita minulle sähköpostia, jossa ilmoitat yhteystietosi (nimi, osoite). Kaikki vain innokkaasti mukaan ;)

Osallistujat:

  1. Anninaa
  2. AnnaManna

Kiitos HURJASTA osanottajamäärästä ;DD! Ei vaan, kiitos teille kahdelle, että osallistutte ja saan toteuttaa ideaani :) Laitan teille ihan pian sähköpostia.

4 kommenttia:

anninaa kirjoitti...

Tähän vaihtoon tahdon mukaan!

AnnaManna kirjoitti...

Heippa :) Kiitos kun kävit blogissani :)

Minäkin osallistuisin mielelläni tähän!
-Laittaako jokainen vuorollaan oman kuoren liikkeelle?
Helposti-kuorellinen?

Kuulostaa kivalta jutulta :)

Sande kirjoitti...

AnnaMannan kysymykseen vastausta eli jokainen saa kuoren postissa vuorollaan ja ottaa sieltä mitä haluaa ja laittaa saman verran matskua kuoreen ja laittaa kuoren seuraavalle. Helposti-kuorta voisi käyttää tai jos haluaa, niin voi maksaa ihan peruspostimaksunkin.

AnnaManna kirjoitti...

Ahaa,ok :)
Eli ts. tää sun laittama pussi tekee kierroksen, sieltä otetaan, ja laitetaan takas sellasta tavaraa mistä itekin pitäis eikä tosiaan mitään ryönää?
Jeps jeps..mukana ollaan :)