perjantai 25. helmikuuta 2011

23. DT - Forever Friends and some NEWS!!!!!!!!!

Heipähei kaikille! Meidän Forever Friends -haasteen julkaisu hieman siirtyi maanantaista, kun sähköpostien kanssa oli jotain ongelmia, mutta nyt haaste on julkaistu.

Ensin ennen haasteen esittelyä kuitenkin kerron teille SUUREN UUTISEN, josta olen hurjan innoissani!!!!!! Joanne päätti lopettaa Forever Friends haasteblogin pitämisen ja minä sain tilaisuuden jatkaa FF haasteblogin pitämistä. Toisin sanoen FF haasteblogi on nyt minun!!!! En voi edes kertoa, kuinka innoissani olen. Tiedän miten paljon työtä se vaatii, mutta olen valmis kaikkeen. Joitain suomalaisia on joskus ottanut osaa haasteisiimme, mutta nyt toivon enemmän osallistua tämän vetäjän vaihtumisen myötä. Olen järjestämässä myös DT-haun Kuukausihaasteeseen, jonka julkaisen seuraavan Kuukausihaasteen yhteydessä. Myös jonkinlaista namusta olen laittamassa esille, kunhan muutamia juttuja vielä saan tehtyä. Näistä jutuista sitten myöhemmin.

Nyt sitten siihen haasteeseen :) Meitä sponsoroi Ihana Stitchy Bears, joka tarjoaa haasteen voittajalle £10 arvoisen lahjakortin liikkeeseen.

Tämän kertainen haasteemme on luonnoshaaste, jonka mukaan olen korttini tehnyt. Stitchy Bears lähetti DT-tiimille kauniita papereita ja tekstejä käytettäväksi kortteihin.

Nallukoiden väritykset Copiceilla ja paperit siis Stitchy Bearsin "Chocolate Valentine's" paperipakkauksesta. Alemman kortin pyöreä teksti on sponsorimme valikoimista "BFF - Roundies Word Art". Kukkaset I am Rosesilta. Ylemmän kortin ihanat pallonauhat olen saanut Kitiltä.
Tulethan siis INNOLLA mukaan haasteeseen!!!
---------- ooOOOoo ----------
Hello there! Finally we are able to show you our Forever Friends challenge. But first I have VERY BIG NEWS to tell you!! our leader Joanne has stepped down from her job and handed over it to me. So I am the new leader and I am so excited about this all!!!! I can tell you that some nice things will happen in the near future.
Now for the challenge which is A sketch. Our lovely Sponsor this time is Stitchy Bears. One randomly selected winner will wina £10 voucher for the Stitchy Bears digi shop. The DT were send some lovely papers and sentiments to work with. Go to check the rest cards of the DT on the FF-blog. I'm entering this card into the following challenges:
* Alphabet Challenge - Q for Quotes and Sayings
* Crafty Catz Challenge - Friendship
* Stamp Something - Something with Flowers

12 kommenttia:

Sinihilkka kirjoitti...

Onneksi olkoon! Hienoa, ettei haasteet tuohon loppuneet, vaan löytyi innokas uusi ylläpitäjä :) Toivotan jaksamista! Pitäisi itsekin osaa osaa joskus, muutama FF-kuva varastoistani löytyy.

Minnamanna kirjoitti...

Vautsi vau mikä uutinen! Onnea!
FF-nallukoita on kiva värittää, ja ne ovat sopivankokoisia. Jostain syystä omistan vain yhden kivan leiman ja kaksi sellaista, joita ei tule käytettyä. Miten olisi leimasimienvaihtohaaste? :D

CRAZYCRAFTSHED kirjoitti...

Hi Sanden
Both cards are gorgeous,thankyou for joining us at CraftyCatz for this week's challenge,
Hugs Dianne xx

Mervi kirjoitti...

Jee, onnea, ja mukaan tullaan kyllä heti kun keritään, olisi kyllä paljon FF leimasimiakin;-))M

Rva Kepponen kirjoitti...

Onneksi olkoon!

Skräpi kirjoitti...

Onnea uuteen haasteelliseen pestiin! Sinun taidoilla onnistuu varmasti!! Olen jo pidemmän aikaa lukenut blogiasi ja käynyt ihailemassa kauniita korttejasi siispä toivotan idearikasta ja askartelutäyteistä kevättä sinulle!

Angel kirjoitti...

Fantastic!!!!

Thanks for joining us at Alphabet challenge.

Huggies Angel

Rach kirjoitti...

these are gorgeous, fantastic work.xx

Hilkka kirjoitti...

Onnea oikein kovasti ja intoa kovasti ylläpitoon:))
Ei ainuttakaan FF-leimasinta mulla:((

Suzanne kirjoitti...

Two stunning cards. They are both fabulous and congrats on your new 'job'. Hope you enjoy it. Thanks for joining us at Crafty Catz this week x

Jeenni kirjoitti...

Nämä nallukkakortit ovat aivan IHANIA!!! Näissä on todella kauniit sävyt ja materiaalit ja ne ovat täynnä ihania yksityiskohtia!!!

Helen Ann kirjoitti...

What a super sweet card - I love it

Thanks for joining us at Alphabet Challenge Blog - see you again soon

Hel xox