torstai 28. lokakuuta 2010

DT-kortit Purppurataivaalle vol.2

Ihanainen Purppurataivaan Mirva laittoi meille toisenkin DT-paketin täynnä ihania materiaaleja, joista olen tässä vaiheessa saanut seuraavat kortit tehtyä.
Ensimmäiseen korttiin käytin DT-paketista tagia, jonka leimasin käyttäen osaa leimasimesta Christmas Tree Collage Sheet ja värinä käytin Distressin Pine Needlesiä. Korttipohja on vanhaa varastoa samoin kuin joulupukin alla oleva joulukukkapaperi. Vaalea taustapaperi, jonka olen myös sävyttänyt Pine Needlesillä, on KARSin paperikosta Specialty Paper Pad. Joulupukki on tulostettu koneelta.
Toisessa kortissa käytin leimasimen kuvan kokonaisuudessaan ja kuva leimattu VersaFinen Vintage Sepia -leimavärillä. Leimakuvan ympärille leimailin joulutervehdystä ympäriinsä ja pohja sävytetty myös Pine Needlesillä. Korttipohja on myös DT-paketista.
Tagin olen päällystänyt S.E.I:n Christmas Mint -paperista leikatulla palalla. Aivan älyttömän ihanaa paperia - tykästyin kovasti!
Ja kolmannen kortin korttipohja on paketista samoin puukuvioinen kuusi, jonka päällystin samaisesta S.E.I:n Christmas Mint paperista leikatulla palasella. Kortin alaosan lahjapaketit ja kiekurat ovat myös kyseisestä paperista leikatut. Kuusen reunoihin vetäisin vielä Distressin Walnut Stainia ja samalla leimavärillä leimasin taustalle nuottiviivastot sekä taustapaperin reunat kävin värillä läpi. Taustapaperi on vanhaa varastoa - tekijää en muista. Aijuu, ja kortin alareunaan tein Glitter Snow:lla lumihankisen ja päälle laittelin vielä kimalleliimaa.
Nostin kuusen vielä 3D-tarrapaloilla koholleen.
Tässä vielä eriteltynä DT-paketin matskut, jotka löytyvät siis Purppurataivaasta.

5 kommenttia:

Katjuska kirjoitti...

Aivan ihania! Tosi ihana värimaailma kaikissa . Eka on kuitenkin suosikkini :)

Mirva kirjoitti...

Kiitos. Ihan mielettömän upeita!

Pitsihame kirjoitti...

Ihastuttavia joulukortteja pehmeissä väreissä:)

SannaS kirjoitti...

sinä se oot ollu ahkerana, ihan huiman kauniita kortteja kaikki!!! Waude!!! =)

Kiti kirjoitti...

Aivan ihania kortteja. Tykkään tuosta tagi-ideasta ja kuinkakortit ovat jännästi vintagetyylisiä :)