torstai 25. maaliskuuta 2010

Magnolia haaste #8

Heippaset kaikille!

Aluksi haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteistanne, ne todella lämmittävät mieltä :)

Tämän viikon Magnolia haaste on sanallinen - Pääsiäiskortti. Itse en omista pääsiäisaiheisia leimasimia kuin yhden (jonka juuri vasta sainkin, eikä se ole Magnoliaa) enkä ole juuri koskaan pääsiäiskortteja lähetellyt. Niinpä tähänkään haasteeseen en pystynyt sen aiheista leimasinta käyttämään, mutta jotenkin sain kuin sainkin tästä ns. pääsiäiskortin ;) Ainakin muna löytyy ;D Tekstileimasintakaan en omista tähän sopivaa, joten tekstikin jäi pois. Ainakin kortti on keltainen.

8 kommenttia:

Paulette kirjoitti...

Ihanasti väritetty ja kaunis kokonaisuus!

Piitu kirjoitti...

Ai ku söde =)! Ihana kokonaisuus!!

AN kirjoitti...

Kyllähän se on pääsiäiskortti-vaikka tekstiä ei olekkaan ja vieläpä hieno :)

Kiti kirjoitti...

Tämä Tildahan istuu pääsiäsijuhlaan kuin nakutettu :D ihan oikeasti. Kortin tunnelmahan sen ratkaisee ja sinulla se on hanskassa.

Annennäpräilyt kirjoitti...

siinähän se tilda jököttää pääsiäismunan päällä niin sievänä, että:), kauniisti väritetty, upean värinen ja kaunis kortti<3

Ansku kirjoitti...

Kyllä sopii mainiosti pääsiäiskortiksi tämä!Ihan mahtavan taitavasti olet onnistunut värittämään Tildan.Pääsiäismuna sopii hienosti istuimeksi.Kerrassaan upea kortti!

Hilkka kirjoitti...

No Tildahan istuu pääsiäismunan päälle tosi upeesti:))Upeaa väritystä ja aivan ihania kukkasia ja monta:))Mahtava kortti:))

SannaS kirjoitti...

Voi miten ihana!! Tosi kaunis kortti!! =)