sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

3. DT Stempelträume #23 - Purple & Green

Hello everybody!

Viikko vierähti jälleen ja on jo minulle kolmannen Stempelträumen DT-postauksen aika. Tällä kertaa aihe oli sanallinen väriaihe: Purple & Green. Taisin hieman eksyä värikartalta, sillä ymmärsin tuon värin PURPLE purppuranpunaiseksi ja etsin sitä kissojen ja koirien kanssa. Jos heti olisin ymmärtänyt, että kyseessähän on Violetti, niin kortin teko olisi ollut paaaaljon helpompaa ;) No, mutta kuitenkin tässä korttini tähän haasteeseen:

One week has already run away and it is another challengetime. This time the theme of Stempelträume is a color combination: Purple & Green. There is very lovely card from DT - go to check :)

Leimakuva on Scraplykanin ja väritin sen Copiceilla. Kuvan alla olevaan paperiin olen käyttänyt Martha Stewardin sydän-boordileikkuria. Iso kukka on leikattu retroleikkureilla, lukuunottamatta mustaa kukkaa ja reuna lävistetty Fiskarsin boordileikkurilla.

Image is Scraplykan´s and I have colored it with Copics. On the paper below the image I have used Martha Steward´s border puncher. The big flower has cut with retro flower cutter and in the edges I have used the border puncher of Fiskars.

Mukavaa päivää kaikille!! Have a great day for everyone!!

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Onpa hieno kortti! Kukat erityisesti ovat tosi ihquja!

Kaija kirjoitti...

Täällähän on aivan ihania kortteja blogi täys!

Katukettu kirjoitti...

Voi miten pirteä kortti! =)

Toukoleeni kirjoitti...

Ihanan pirteä kortti =)