maanantai 29. marraskuuta 2010

5. DT - WhoopsiDaisy

Ja toinen DT-työ tälle maanantaille. WhoopsiDaisyn haasteessa aiheena on "Let's go Girly". Tämä upea balleriina on Linnien tekemä digikuva. Tätä ja muita Linnien tekemiä digikuvia voit ostaa täältä. Vaaleanpunainen on minun lempivärini ja mielestäni hyvin tyttömäinen :) Tulehan mukaan tekemään jotain tyttömäistä!
Hello! Our theme in the challenge of WhoopsiDaisy is "Let's go Girly". I used one of the wonderful digi images made by Linnie. You can buy them here. I thing that pink is very girly color, right? Come to join us and go to to check what amazing creations have the rest DT's done.

17. DT - Forever Friends

Ihanaa viikon alkua!
Lähdetään taas liikkeelle Forever Friends -haasteella. Aiheena on tehdä kortti 45 minuutissa. Meitä sponsoroi tällä kertaa Crafts U Love. Minun korttini syntyi 17 minuutissa ja siitä tuli tällainen:

Mukavaa viikon alkua!

Hi everyone!
It is a wonderful Monday and time for a new Forever Friends challenge. This time we challenge you to make a card in 45 minutes. Sounds easy, right? We are sposored by Crafts U Love.

sunnuntai 28. marraskuuta 2010

39. DT - StempelTräume #59

Sunnuntaita kaikille!
Pakkanen paukkuu ja nurkissa naukuu. Kova on tuuli ja kylmää on. Kuuman kesän vastapainona tuli hrrrr - kylmä talvi. Askarrellen kuluu aika kivasti sisätiloissa ja lapsetkin tykkäävät sotkea liiman ja väriliitujen kanssa. StempelTräumen haasteen vuoro ja aiheena on tällä kertaa värihaaste: PUNAINEN JA VIHREÄ. Värit ovat jouluiset, mutta minun kortistani ei tullutkaan jouluista. Kuvan tytteli on Linnien käsialaa ja siis digikuva. Pirteää sunnuntaita!

Hello you all!
It is Sunday - very freezing here in Finland. Today starts a new challenge at StempelTräume and our theme this time is color combo: RED and GREEN. Colors are so Christmas but my card isn't. This digi image has made by Linnie from WhoopsiDaisy. It is so cute. Have a great Sunday!

lauantai 27. marraskuuta 2010

Pinkkiä ja mustaa

Ajastettu postaus. Tuikkukortti ihanissa väreissä. Ylempi kuva on hieman väritön, kun salama puuttuu.

perjantai 26. marraskuuta 2010

Vauvalle

Kylmän kiprakkaa perjantaita! Ilokseni totean, että meidän netti pelittää!!! Huraa, huraa! Olipa aika hankala olla ilman nettiä, mutta siitäkin selvittiin. Korttia tyttövauvalle. Laitoin tuon ruusukynttilän korttiin mukaan, niin on samalla kiva pieni lahjus mukana. Tämä 3D-kuva on hurjan suloinen! Mukavaa päivää kaikille!

torstai 25. marraskuuta 2010

Tuikkukortteja

u Ajastettu postaus. Tuikkukortteja välillä näytille. Näitä tekisin enemmänkin, mutta kun aika ei riitä. Ja juuri kun niitä saa valmiiksi, ne menevät kaupan. Sisältä voisi enemmänkin koristella, mutta annoin näiden olla ihan rennosti :) Kiva, kun kurkkasit!

keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Projektia

Ajastettu postaus. Kalenteriprojekti on menossa huhtikuussa ja siihen luonnoksen teki Kiti. Värit ovat vaaleanpunainen ja vaaleanvihreä. Alunperin tarkoitus oli tehdä kaikista kalenterin sivuista Magnoliasivuja, mutta tämä Penny Blackin kisuli tahtoi päästä mukaan ;) Käyhän kurkkimassa, mitä ihanaa Kiti on saanut tehtyä.

tiistai 23. marraskuuta 2010

Tuunausta edelleen

Ajastettu postaus. Taas näytille yksi koristeltu sipsipurnukka. Samaa tyyliä kuin tuo edellinenkin. Hyvin yksinkertainen, ei turhia koristeita. Vintagehenkeä riittää.

Tuunausta

Ajastettu postaus. Vintage on ollut taa niin innostava aihe, että monet askartelutyöt suuntautuvat siihen suuntaan. Tässä koristeltu sipsipurnukka. Mukavaa päivää ja kiva kun piipahdit :)

maanantai 22. marraskuuta 2010

WC-kyltit

Ajastettu postaus. Innostuin tekemään muutaman ihan helpon veskikyltin, kun niitä kyseltiin. Ylempi on puuta ja alemmat kartongista ja paperista tehtyjä. Niin sitä saa pienestäkin kaunista, kun vaan keksii :) Kiitos, kun vierailit :))

4. DT - WhoopsiDaisy

Heippatirallaa! Täällä ajastetulla postauksella tervehdin teitä, sillä nettiä ei ole eikä kuulu vielä pitkään aikaan... MURRRR. Maanantaiseen tapaan WhoopsiDaisyn uusi haaste starttailee tänään ja aiheena on Kortti juhlaan. Minä tein ihanan sinisävyisen jouluisen kortin. Onnistuin kortin kanssa todella hyvin ja siitä iloitsen :) Tämä Linnien piirtämä kuva on taas niin ihana!! Hello you all! It's time for a new challenge of WhoopsiDaisy and the theme is Holiday Card. I made blue Christmas card and I am very happy with my card. This lovely image has made by Linnie.

sunnuntai 21. marraskuuta 2010

38. DT - StempelTräume #58

Moikkamoi!
Heti alkuun kerron huonot uutiset. Meillä ei ole nettiä!!! Siis voihan että. Laitoimme liittymän vaihtoon ja parisen viikkoa piti mennä, kun uusi avautuisi. Noh, entinen liittymä sulkeutui heti päättymispäivänä, mutta uusi ei lähtenytkään pelittämään, niin kuin piti. Tarkastajakin kävi katsomassa, että missä mättää, mutta kun ei toimi, niin ei toimi. Noh, ei auttanut muu, kun uudenlaista lähteä kalastelemaan ja mies oli sitten uuden hommannut, jonka saamme sitten 3-4 viikon päästä. Että onpahan tämä nyt sitten!!!! Ja juuri NYT olisi sellainen tarve netille, ettei ole ennen ollut. Kaikki kirjalliset työt pitäisi sen avulla tehdä ja tietysti olisi kiva jokunen postaus tänne bloginkin puolelle välillä heittää ja käydä katsastamassa teidän tuotoksianne, mutta nyt on sitten tällä saralla vielä entistäkin hiljaisempaa... Jos jostain satun koneen bongaamaan, niin aivan varmasti netissä piipahdan, vaikka ihan pikaiseenkin. Nytkin olen evakossa appivanhempien luona, että saan edes muutaman ajastetun postauksen tehdyksi. Eli joitain ajastuksia saan laitettua tänne, jos ne sitten ajallaan toimisivat...
No, mutta sunnuntaiseen tapaan StempelTräume julkaisee uuden viikon kestävän haasteensa ja tämän kertainen aiheemme on Distressing. En ole ollenkaan varma olenko ymmärtänyt koko haasteen aihetta oikein (???), mutta tällaisen kortin haasteeseen tein:

Whiff of Joyn suloinen joulukuva. Tätä leimasinta olin jo kerran myymässä, mutta onneksi se jäi sitten kuitenkin myymättä. Tämä S.E.I:n ihanainen Christmas Mint -paperi sopii mielestäni todella kivasti kuvan taustalle. muut käyttämäni paperit ovat Tildaa. Tällaista haastetta tällä kertaa. Tulehan mukaan :)

Hello everyone!

What a great day to start the new challenge of StempelTräume. Our theme this week is Distressing. I'm not quite sure of the meaning but this is my point of view. This lovely image is from Whiff of Joy. Also Whiff of Joy has the Guest Design call and I am entering this card into that.

maanantai 15. marraskuuta 2010

3. DT - WhoopsiDaisy

Toinen haaste, joka tälle päivälle starttailee on WhoopsiDaisyn haaste ja aiheena on telinekortti. Minun työstäni tuli hieman Vintage-henkinen, tummansävyinen kortti. Linnien käsialaa oleva keinuva tyttönen on aivan upea. Käyhän kurkkaamassa miten upeita kortteja muut DT:läiset ovatkaan saaneet aikaan ja osallistu sinäkin samalla haasteeseen :)

I have another challenge to share with you today. That is the challenge of WhoopsiDaisy. This week we challenge you to make an easel card. That is very easy one so go to do your own crafts and join with us in our challenge. Go to also check the GORGEOUS cards of the other DT's.

16. DT - Forever Friends

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Maanantaiseen tapaan aloitetaan Forever Friends -haasteella, joka tällä kertaa on suklaa/kakku. Meidän tämän kertainen sponsorimme on Joanna Sheen. DT-tiimi sai Joanna Sheenin CD:n "Precious Petals" ja siitä tulostin tämän laatikon paperit ja CD:llä olevalla ohjeella tein namulaatikon. Sitten asiasta ihan toiseen.. Näin joulun alla kauppoihin on alkanut tulemaan ihania joulusuklaita ja myös isoja pusseja DAJM-namusia, joita en pysty vastustamaan :) Niinkuin en muitakaan sulkaanamuja.. Ja taas asiaan :) Tulkaahan tekemään oma suklaa/kakku askarrus ja ottakaa osaa Forever Friends -haasteeseen!

Hello everyone!

It's Monday and time for a new challenge at Forever Friends. Our sponsor this time is Joanna Sheen. The theme of the challenge is Chocolate/cakes. The DT were each sent a Joanna Sheen "Precious Petals" CD ROM to play with. This lovely cake box was in the CD among other things. Have fun with your crafts!

sunnuntai 14. marraskuuta 2010

37. DT - StempelTräime #57

Mukavaa sunnuntaipäivää!

StempelTräumen haasteella aloitetaan päivä ja aiheena on tällä kertaa SIILI. Tämän ihastuttavan Penny Blackin leimakuvan löysin valmiiden leimakuvien seasta ja siitä halusin ehdottomasti kortin tehdä. Kuvan väritin Copiceilla ja veteen lisäsin vähän kimalleliimaa. Sammakoitten päälle lurautin glossyä. Leimakuva on niin iso, ettei 13 x 13 cm korttiin oikein muuta mahdukaan. Tulkaahan mukaan osallistumaan!

Hello you all!

It's time for a new challenge at StempelTräume. Our theme this week is a HEDGEHOG. I used this very lovely image of Penny Black. I colored it with Copics and used a bit glitter glue and glossy. The image is quite a big so I didn't have space to put a lot of embellishments. Come to join us and have fun!

keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Decoilua

Huomenia vaan! Olipas lunta tullut viime yönä oikein urakalla. Kunnon kinokset löytyivät meidän talon edustalta ja autokin oli hautautunut valkean peitteen alle. Taitaa se talvi olla nyt :) Decon vuoro ja aiheena on LAPSET. Minulta syntyi taas tällainen vaaleanpunainen ihanuus :) Tykkään hurjasti tuosta ruusuisesta Tilda-paperista. Se on niin hempeää! Käyhän katsomassa minkälaisen decon Kiti on tehnyt. Hän osaa tämän homman, joten jotain upeaa on luvassa.

maanantai 8. marraskuuta 2010

Kalastajapoika

Pienelle pojalle pyydettiin tekemään korttia. Kalastelija oli mieluinen leimakuva, ja siitähän se kortti sitten syntyi. Hauskoja nuo kalat. Leimasin on kotoisin täältä.
Lapset ovat mummilassa muutaman tunnin nyt illasta ja äidillä on aikaa tehdä kouluhommia. Paljon olenkin tehnyt - nyt ei ole kaikki aika mennyt askarrellessa. Täytyi pitää pieni tauko ja tämä postaushan on oiva tehdä taukoa pitäessä :)
Illanjatkoja!

The winner of Whoopsi Daisy blog hop

Sorry for delay but here is the winner now:
Laney Congratulations! Please contact me nannakoo@suomi24.fi

2. DT - Whoopsi Daisy

Heippaset kaikille!
Blogihyppelyn jälkeen alkaa oikea arki :) WhoopsiDaisy muuttuu siis viikottaiseksi haasteblogiksi ja tämän viikon haasteen aiheena on "Joulu". Käytin työssäni Linnien piirtämää ihastuttavaa digikuvaa, joka sopi mielestäni täydellisesti tämän jouluisen rasian kanteen. Saajalle menee varmasti täysi rasia ihania suklaakonvehteja ja kuva on siihen täydellinen.
Jos haluat ostaa itsellesi näitä upeita digikuvia, voit käydä shoppailemassa niitä täältä.
Hello everyone!
It's time to start this new week with a new challenge at WhoopsiDaisy. Our theme this week is "It's Chrismas". This digi image fits perfectly on the cover of this Christmas box. And this lovely image has made by talented Linnie. Come to join us and have fun!

Kalenteri maaliskuulle

Kitin kanssa olemme rakentaneet kalenteria ensi vuodelle ja nyt on vuorossa maaliskuu. Minä tein luonnoksen ja Kiti "kirjoitti" sen puhtaaksi ;D En raaskinut tuota upeaa taustaa peittää millään, joten se jäi nyt ihan paljaaksi.

sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Lahjarasia

Päällystelin aikani kuluksi (aivan kuin ei olisi muuta hommaa) todella tukevaa materiaalia olevan laatikon jouluisilla papereilla. En halunnut laittaa koristuksia sen enempiä, muutamat kukat kuvan lisäksi. Kaikki eivät halua koristeita tai muita hörhellyksiä.

36. DT - StempelTräume #56

Mukavaa Sunnuntaita! Olen hieman myöhässä tämän postaukseni kanssa, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan, eikö vaan :) Elikkäs StempelTräumen uusi haaste pyörähti käyntiin tänään ja aiheena on "Sade/Sateinen ilma". Oma korttini näyttää tältä:
Tulkaahan mukaan ottamaan osaa!
Hello you all! It's Sunday and time for a new challenge at StempelTräume! Our theme this week is "Rainy weather". I used this cute Penny Black image in my card. Come to join us!

torstai 4. marraskuuta 2010

Purppurataivaan joulumyyjäiset

PURPPURATAIVAAN JOULUMYYJÄISET

6.11.2010 LAUANTAINA KLO 12-15.00

Paikka: Ponnen Maja Örkkiniitynkuja 5 Espoo 02970

Myynnissä: -Jouluaskarteluun askartelutarvikkeita.

-> uutuuksia Tim Holtzin uutuus 12"x12" Season lehtiötä on saapunut pieni 10 kpl:en erä. Sekä tarroja Season sarjaan. Lisää varastoon tulee Poinsette leikkureita sekä Adirondackilta Snow Cap ja Pearl . Sekä paljon muita jouluisia uutuus koristeita. - viime vuoden loppuja Joululahjatavaroita poistohintaan. -käsintehtyjä kortteja

Kahvitarjoilu! Maksutapa: Käteinen tai kortit (melkein kaikki kortit käyvät)

Tervetuloa!

keskiviikko 3. marraskuuta 2010

Korttivaihtoa #3

Nonnii :) Jälleen on matskukuoria Kitin kanssa vaihdettu ja kortteja paketista tehty. Aiheena on LUMI. Harmittelen taas sitä, kun en muistanut saamastani paketista kuvaa ottaa, kun niin innolla aloin kortteja tekemään heti paketin saatuani :D Upeita matskuja sain ja niistä kolme korttia tein. Täytyy kyllä tarkentaa, että kaikki materiaalit eivät ole Kitin paketista lähtöisin, vaan aika paljon omia matskuja lisäilin kortteihin.
Ensimmäisen kortin materiaaleista Kitin paketissa olivat: Tähtinen paprukka, valkoiset ruusut ja kultainen kimallepaperi.
Toisen kortin matskuista seuraavat löytyivät Kitin paketista: Pienempi kakkupaperi, valkoiset helmiheteet, kimalteleva lumihiutale, sekä kortin sisällä olevat hiutaleet.
Kolmannessa kortissa paketin matskuja ovat: Nauha ja molemmat taustapaperit.
Käy myös katsomassa, mitä Kiti on minun lähettämästäni paketista saanut tehtyä :)

tiistai 2. marraskuuta 2010

Istuva keijunen

Heippa kaikki! Kovin on ollut väsyttävä päivä ja aivan heti valmis peiton alle, mutta ensin kuitenkin kortti esille. Tämä The Greeting Farmin tytteli on ollut väritettynä jo pitemmän aikaa ja korttipohja papereineen oli valittu, mutta kasauksesta ei vain tullut mitään, eikä aikaa löytynytkään. Mutta nyt otin itseäni niskasta kiinni ja lopputulos näkyy tässä. Livenä paljon kauniimpi - tässä kuvassa näyttää tuo leimakuvan tausta pikkasen liian vaalealta.

maanantai 1. marraskuuta 2010

Lokakuun namun VOITTAJAT!! / The Winners

Kiitos hirmuisen ISOSTI kaikille, jotka osallistuitte namuni arvontaan! Voittajat on nyt arvottu ja pitemmittä puheitta tässä tulevat voittajat: Thank you for all of you who took part of my October candy! Here are the lucky winners:
Palkinto 1, Magnolia-leimakuvat

Ja voittaja on. . . . . . . . . . . . . Hanna (olet blogiton ja s-postisi on hansu_ko@hotmail.com)

Palkinto 2, PennyBlackin leimakuvat
Voittaja on . . . . . . . . . . . . Sinihilkka
Palkinto 3, sekalaiset leimakuvat

Voittaja on . . . . . . . . . . . . Hanna USKOMATON säkä, jo toinen palkinto samalle ihmiselle. (Elikkäs Hanna olet jo voittanut palkinnon nro 1)

Ja Palkinto 4, materiaalipaketti

Voittajaksi selviytyi . . . . . . . . . . . . Kaimani Sande (olet blogiton ja s-postisi ono9rasa00@students.oamk.fi) ONNEAONNEA kaikille voittajille!! Ottakaa minuun yhteyttä mahdollisimman pian. Sähköpostiosoite löytyy etusivulta vasemmalta ylälaidasta. Jos yhteydenottoa ei kuulu kahden vuorokauden kuluessa, arvon uudet voittajat.