keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Pakkomielteistä..

Ihan naurattaa, miten aina jostakin asiasta voi tullakin ihan pakkomielteistä. Näitä tuikkukortteja on pitänyt väsätä ihan kunnon kanssa. Muutama on mennytkin jo, mutta nämä ovat niin kivoja värkätä ja ne ovat tosi kiva muistaminen etenkin joulun alla. Harvoin aikuisille tulee enää ostettua mitään joululahjaa, niin tällaisen voi viedä joululahjasta. Ja väkertäminen jatkuu.. ;D

tiistai 28. syyskuuta 2010

Prinsessa

Heippa ja mukavaa tiistaita! No nythän sitä on tullut taas urakalla näitä Magnoliakuvia väriteltyä. Ensin oli pitkä tauko ja nyt tulee yhtenään :) Näin se vaihtelee innostus. No mutta tällainen prinsessakortti välillä. Paperit ovat Leimailutaivaan arvonnasta voittamastani DCWV Mango Frost -paperilehtiöstä.

sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Magnolia haaste #26

Magnolia haasteessa on tällä kertaa Merkun tekemä luonnos. Harjoittelin jälleen tätä Distressien käyttöä ja samaisen leimakuvan värittelin, kun alemmassa postauksessakin.

Pitkästä aikaa Magnoliaa

Jotenkin on noista Magnolian leimakuvien värittämisestä ollut innostus kaukana. On pitänyt jo kauan kokeilla Distresseillä värittämistä ja niinpä päätin sitten yhdistää nämä molemmat :) Väritin tämän ihanan kuvan Distresseillä. Täytyy kokeilla uudemmankin kerran. Osallistun samalla pariin haasteeseen:

30. DT - StempelTräume #50

Ihanaa sunnuntaita!

StempelTräumen haasteena on tällä viikolla resepti, jonka mukaan tehdä kortti. Se kuuluu näin: Koru, vihreä, pyöreä. Tein toisen tälläisen tuikkukortin, kun niitä on niin mukava väsätä - vaikkakin ovat aika isotöisiä. Lähdehän sinäkin mukaan toteuttamaan reseptiä :)

Hello everybody!

It's time for a new challenge at StempelTräume. This time we have a recipe: charms, circle, green. Can't wait to see your creations! Have fun!

lauantai 25. syyskuuta 2010

Tuikkukortti

Ihanaista lauantaita! Maissi oli tehnyt todella kauniin tuikkukortin ja minäkin halusin kokeilla. Kovin tuli jouluinen minun kortistani. Täältä löytyy ihana ohje siihen. Nyt aletaan olla VIHDOINKIN voiton puolella tämän sairastelun kanssa. Tuntuu jo, että lääkkeet on alkaneet purra ja kyllä täältä vielä noustaan. Kiitos teille ihanaiset naiset paranemistoivotteluista.

perjantai 24. syyskuuta 2010

Pullotageja

Kiitokset kaikille onnitteluistanne!!
Hieman jäi päälle tuo pulloetiketti/tagi innostus ja tässä muutama niistä näytille. Voisihan noita muussakin yhteydessä käyttää kuin pullon kanssa.
Tässä vielä pari

Purppurataivaan DT

DT
Minulla on ilotuutinen kerrottavana! Minut valittiin uudeksi Purppurataivaan DT:ksi!! Olen todella otettu ja innoissani uudesta pestistäni :) Suuret kiitokset raadille! Odotan innolla mitä tuleman pitaa :))

keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Vintage tuunausta

Laatikon sisäpuolelta
Miten ihmeessä tuo aika juokseekin noin lujaa.. Minulla on huomenna tentti (!!!), johon en ole materiaalia juuri avannut. Tänään piti lukea, mutta meni tämäkin lukuaika aivan johonkin muuhun. Siis ei näin! Tällä rasialla ei sitä tenttiä saa kyllä läpi, mutta ainakin lopputulokseen (laatikon kohdalla) olen tyytyväinen. Josko nyt sitten ehtisin hieman koelukua harrastaa, kun tärkeimmät on saatu alta pois.. ;D

tiistai 21. syyskuuta 2010

Yökyöpeli

Pitäisi olla jo nukkumassa, mutta kun ei, niin ei :) Piti taas väsätä kortti Penny Blackin leimakuvasta. Tein ensimmäistä kertaa pilvitaustan korttiin, joka ei kyllä onnistunut ihan oikein, ja virheitäkin tuli, mutta ne onneksi menivät peittoon kuvan alle. Mutta ihan hauska lopputulos.

maanantai 20. syyskuuta 2010

Pitkästä aikaa Pennyä

Yömyöhillä innostuin kasaamaan kortin, jossa komeilee Penny Blackin ihanaakin ihanampi leimakuva. Tykkään tästä kovasti, vaikken leimasinta omistakaan.. Taitaa olla seuraava ostos ostoslistallani :) Kortistani tuli aika erikoinen. Hieman omituisen värinen joulukortiksi ja liian jouluinen ystävänpäiväkortiksi.. En siis tiedä mihin kategoriaan tämän laittaisin. Kerropas sinä? Osallistun tällä myös Penny Black at Allsorts -haasteeseen. I'm entering this into the following challenges: Penny Black at Allsorts, Allsorts challenge.

Gorjuss tyttönen

Stampavie and More haasteeessa on luonnoshaaste ja sen mukaan kasasin tämän tyttelikortin. Hurja sairastelu jatkuu. Lääkkeet vaihdettu ja kierre vaan jatkuu.. Eikö tämä ikinä lopu!!!!

12. DT - Forever Friends

Mukavaa maanantaita ja viikon alkua! Aloitetaanpas viikko kivalla Forever Friends -haasteella. Sponsorinamme toimii tällä viikolla Joanna Sheen ja aiheena on luonnos. Voit käydä kurkkaamassa luonnoksen Forever Friends blogista.

Me DT:läiset saimme Joanna Sheeniltä Messy Rabbit CD:t, joita voimme käyttää kortin teossa. Kaikki paperit olen tulostanut kyseiseltä levyltä.

Hello everyone! Let's start this new week with challenge of Forever Friends. This challenge is sponsored by Joanna Sheen. We have a sketch challenge for you this time. Go to check the sketch in the blog of Forever Friends. One lucky, randomly selected person will win a voucher £10 to spend at Joanna Sheen. Come to join us and have fun!!

sunnuntai 19. syyskuuta 2010

29. DT - StempelTräume #49

Hei vaan ja mukavaa sunnuntaita!

StempelTräumen uuden haasteen parissa tässä ollaan ja aiheena on RUSETTI. Tottahan siitä sitten päähäni pälkähti idea vaaleanpunaisissa väreissä :) Olen saanut tämän ihanan Penny Blackin leimakuvan joskus kauan sitten jostain ja nyt vasta sen löysin laatikon pohjalta :) Ottakaahan osaa haasteeseen :)

Hello there!

It's time for a new challenge at StempelTräume. This time our theme is A BOW. Lovely image is from Penny Black. Come to join us and have fun!

Perhosdeco

Huomenia! Yhteiset projektit Kitin kanssa jatkuvat. Toinen deconi tässä esitteillä. Aiheena perhoset. Aika väritön työ.. Käykäähän kurkkaamassa, mitä Kiti on saanut aikaiseksi :)

lauantai 18. syyskuuta 2010

Syksyistä

Pitkästä aikaa päätin osallistua A Spoon Full of Sugarin haasteeseen, jossa haluttiin syksyisiä värejä. Nuo kivat lehdet ovat olleet jemmassa jo vuoden päivät ja nyt sain nekin käytettyä. Meillä vaan sairastelu jatkuu. Itse sain siis toisen kerran jo flunssan, heti kun ensimmäisestä pääsin. Kovasti on kurkku kipeä eikä ääntä enää juurikaan lähde. Yskittää ja kaihertaa. Tytöillä ja miehellä on silmätulehdus. Itse olen siltä vielä välttynyt, mutta sitäkin odotellaan.. Voi tätä syksyä!

perjantai 17. syyskuuta 2010

Pullon etiketti

Katharinan blogista äkkäsin vierailevan DT -haun Whiff of Joylle ja ajattelin kokeilla onneani. Siinä pyydettiin tekemään pullon etiketti, jossa käyttäisi vähintään yhtä Whiff of Joyn leimasinta. Tällaisen sain aikaiseksi. Haku on voimassa 23.9. saakka. Osallistun samalla Whiff of Joyn haasteeseen, jossa aiheena oli kerrokset.

There is The Guest Designer Call on Whiff of Joy and I found it out on Katharina's blog. I will try my luck. What you have to do to enter is create a bottle tag using at least 1 stamp of Whiff of Joy. The Guest Designer Call ends on tuesday, September 23rd, 8 pm GMT+1.

I'm entering this into the challenge of Whiff of Joy - layers.

Korttivaihto #2

Miten ihanan materiaalikuoren sainkaan Kitiltä!! Aiheena meidän toisessa korttivaihtarissa on Kukkaloisto. Tällä kertaa muistin kuvatakin kuoren sisällön :) Todella upean kauniita papereita! Kiitos Kiti !
Materiaalia oli niin paljon, ettei sitä olisi saanut yhteen korttiin kaikkea laitettua, niinpä innostuksissa tein kolme korttia, joihin lisäsin hieman jotain omaakin. Myös sisäpuolet on koristeltu, mutta ne jäi kuvaamatta.
Tässä ensimmäinen
Toinen
Kolmas

sunnuntai 12. syyskuuta 2010

28. DT - StempelTräume # 48

Sunnuntaihuomenta! Tänään starttailee jälleen uusi StempelTräumen haaste ja aiheena on "kortin sisäinen elämä". Tein ensimmäistä kertaa tällaisen tekeleen, mutta se ei onnistunut aivan niin kuin olin pääni sisällä suunnitellut. Mutta ihan jees näin ensimmäiseksi tekeleeksi :) Lähtekäähän mukaan haasteeseen. Innolla odotan minkälaisia kortin sisältöjä saatte aikaiseksi. Good Morning! It is Sunday and time for another challenge at StempelTräume. The challenge is "card with inner life". Great theme and I hope to see your creations!

torstai 9. syyskuuta 2010

Makoisa tunnustus

Näin ihanan, makoisan ja vieläpä suloisen värisen tunnustuksen minulle antoi Kiti. Sain samanlaisen tunnustuksen myös Jolandalta. Kiitos kaunis ja syvä niiaus! Tahdon ehdottomasti ojentaa samaisen tunnustuksen myös teille askarteluystikset! Tunnustus on kolmiosainen:
  1. Laita tunnustus eteenpäin 5 bloggaajalle: Ankortit-An, Leikkaan-Mervi, Apriksen Askartelunurkkaus-Apris, Kaijan arkea-Kaija, Viipulan elämää-Viipula.
  2. Kerro kolme (3) asiaa, mitä rakastat: Perhettäni, lämpöä, suklaata.
  3. Julkaise kuva siitä mitä rakastat ja kerro miksi:
Tälläkin hetkellä suussani sulaa ihana, pehmeä suklaa...

maanantai 6. syyskuuta 2010

11. DT - Forever Friends

Maanantaita kaikille! Tänään taas pärähtää käyntiin uusi Forever Friends haaste. Tämän kertainen sponsorimme on ruotsalainen Stämpelgården. Kolme DT-tiimiläistämme sai matskua sponsoriltamme töittensä tekoon ja aiheena on tehdä jotain johon voi laittaa namuja. Ja kun tämä tuunausinto on jäänyt päälle, niin tuunasin sitten jälleen rasian. Ottakaahan osaa mukavaan haasteeseen! Hello everyone! It's time for a new challenge at Forever Friends. This challenge is sponsored by Stämpelgården. Our challenge for you is to make "something for sweets". And you must use Forever Friends images. One lucky, randomly selected person will win the amazing prize.

sunnuntai 5. syyskuuta 2010

Toinenkin pitkänmallinen purtilo

Kiitos ihanista ja kannustavista kommenteistanne!! Ilolla niitä luen ja intoa niistä saan :) Tässä taas sipsipurkista tuunattuna. Hankala näitä kuvata kun ovat pyöreitä, mutta jospa niistä jotain selkoa saa. Jälleen kerran livenä näyttää paljon paremmalta.

27. DT - StempelTräume #47

Sunnuntaihuomenta! StempelTräumen tänään alkavassa haasteessa aiheena on tehdä kirjanmerkki. Minun merkistäni tuli aikkasta iso, ettei ihan pokkarikokoa kyllä ole. Ja leimailemalla sen tein :) Lähtekäähän kivaan haasteeseen mukaan! Mornings! StempelTräume has a new challenge starting today and the theme is to make a bookmark. My mark is quite a big, not for a pocketbook. Come to join us and have fun!

lauantai 4. syyskuuta 2010

Terveisiä Leimailutaivaasta ja vähän muuta

Leimailutaivas on käyty ja koettu. Vaikka meidän taipaleemme alkoikin kuudelta aamulla ja takaisin kotona oltiin kahdeksalta illalla, oli reissu todella huippu juttu :) Kiitokset ihanalle matkakumppanilleni!! Leimailutaivaassa törmäsin muutamaan tutun näköiseen kasvoon, jotka tunnistin blogimaailmasta ja kävin nykäsemässä hihasta. Muutamalle blogille sain minäkin nyt kasvot. Sitten vähän muuta -osioon. Olen kerännyt jo jonkin aikaa kaapin täytteeksi sipsilaatikoita tai purkkeja. Vihdoinkin sain sellaisen sitten tuunattua. Vintage-tyylisuuntaus siis jatkuu näissäkin purkeissa. Ai, että olen jämähtänyt nyt vintage-tyyliin..?? Voihan se niinku olla.. :))