maanantai 31. toukokuuta 2010

Punaiset ruusut

Kiitos kaikille ihanille kommentin jättäneille! Ne lämmittävät aina niin kovin mieltä! Ja niin lämmittää aurinkokin pitkästä aikaa. Tuuli vain on hieman viileä, mutta eipähän ihan hiki iske pintaan :) Innostuin ihan näillä ProMarkereilla värittämisestä :) Pitäisi vain olla enemmän värisävyjä. Minusta tämä Penny Blackin suloinen siili ruusuruukun kanssa on todella suloinen. I'm taking part of the next challenges:

4. DT - Forever Friends

I am Roses sponsoroi tänään starttaavan haasteen kahden viikon ajan Forever Friends haasteblogissa. There is a wonderful sponsor - I am Roses - for the next 2 weeks at Forever Friends challenge blog. Aiheena tällä kertaa on kineettinen kortti. En oikein osaa sitä suomeksi laittaa, mutta sillä tarkoitetaan korttia esim. Pop-up, shaker, telinekorttia, ym. Minun korttini on mallia Pop-up. Käykäähän ottamassa osaa haasteeseen. Ihana palkintokin odottaa yhtä onnellista. The theme is a kinetic card. My card is Pop-up card. Go to check what the rest of the DT did. And come to join with us. There is such a great candy to one lucky person after two weeks.

sunnuntai 30. toukokuuta 2010

Synttärijuhlintaa

Sketch Saturday juhlii synttäreitään ja tällä luonnoksella voi haasteeseen osallistua. Tein kortin minulle uudesta Penny Blackin leimakuvasta, jonka sain bloginamuvoittona lisäarvonnasta muiden kuvien kera. Sketch Saturday is celebrating its birthday. They have this great sketch. Passion for ProMarkers

Magnolia haaste #18

Magnoliahaasteessa on tämän viikon aiheena luonnos, jonka oli tehnyt Niina. Kiva luonnos, mutta kortistani tuli jotenkin sekava. En ole tyytyväinen, mutta sillä silti mennään :).

Leimakuvaruusu

Ensimmäisen kerran väritin ruusun ja ProMarkereilla. Oli yllättävän kiva ja helppo väritys. Yleensä niitä Copiceita tulee käytettyä. Osallistun tällä kortilla kahteen haasteeseen: I Love ProMarkers, Passion For ProMarkers.

Tekstikortti

Kiitokset kaikille ihanille kommentin jättäneille!! Niitä on todella IHANA lukea!! Näitä tekstikortteja on pitänyt tehdä jo monta kertaa, mutta nyt oikeasti olen saanut muutaman tehtyä. Ruusut 3D-kuva ja tuota perhosleikkuria en muistanut edes omistavani.. Oliskohan aivan liikaa tavaraa :)

13. DT - StempelTräume - #33

Ihanaa Sunnuntaita! StempelTräumen aika ja tällä kertaa aiheena on kiekurat. Korttini on aika pelkistetty ja pääosissa Whiff of Joyn ihanainen hiirulainen. Kiekuroitakin löytyy. Tulkaahan mukaan haasteeseen. Hello everyone! It's time for a new challenge of StempelTräume. This time the theme is Swirls. The image I have used is this cute mouse of Whiff of Joy. Please, come to join with us.

lauantai 29. toukokuuta 2010

Ruskeaa ja vintagea

Tässä aikasta yksinkertainen vintagekortti. Kuvasta tykkään kovasti ja myös taustapaperi on niin hienoa, että en tahtonut sitä enempää peittää. Tai peitettyhän se on jo melkein kokonaan ;) En olisi halunnut sitä peittää yhtään, mutta en nyt ihan pelkällä taustapaperilla kehdannut lähteä liikkeelle :))

Poikavauvalle kastekortti

Aurinkoista lauantaita kaikille! Minua pyydettiin tekemään poikavauvalle kastekortti, joka ei olisi aivan tavallinen kastemekossa oleva vauva eikä kortti sinisävyinen. Vihreä oli toiveväri, muutapa toivetta ei juuri ollutkaan. Tällaisen sitten väsäsin :) Tilaaja oli tyytyväinen.

perjantai 28. toukokuuta 2010

P*skarteluhaaste #41

Ja täällä taas ;)) Pikku taukoja pukkaa, mutta sehän kuuluu kesän luonteeseen. Askarteluhuone on sekaisin ja on tainnut pikku myräkkä siellä käydä - tai kaksi ;D Äidin pikku apulaiset monesti äidin mukana askartelemassa ja sitten on kaikki tavarat missä sattuu. Ainakin lapsilla on kivaa. P*skarteluhaasteessa aiheena musta-valkoinen. Taitaapi olla ensimmäinen näillä väreillä pelkästään tehty kortti.

sunnuntai 23. toukokuuta 2010

12 DT - StempelTräume #32

Heippaset ja hyvää sunnuntaita!

StempelTräumella aiheena tällä viikolla on PYÖREÄ muoto. Itse tykkään hirmuisesti kortista, jonka tein tähän haasteeseen. Tuota Martha Stewardin boordileikkuria on tullut nyt käytettyä useissa korteissa, mutta se on todella ihana!

Hello everybody!

It's time for a new challenge at StempelTräume. The theme is ROUND. Please, come to join us.

perjantai 21. toukokuuta 2010

Vaaleanpunaista ja vintagea

Näitä upeita kuvia ostin pari arkillista joku aika sitten ja nyt olen niistä kortteja väkertänyt. Ensimmäisenä tietenkin sitä ihanaa vaaleanpunaista. Taustapaperi on mielestäni niiin ihanaa, etten halunnut sitä turhaa piiloon laittaa. Niinpä koristeita aika vähänlaisesti. Vielä vähän aikaa keritään nauttia näistä huippulämpimistä keleistä, joten ulos ja aurinkoon :)

tiistai 18. toukokuuta 2010

3 haastetta samassa

Ensimmäisen kerran tein kortin kolmeen haasteeseen yhtäaikaa. Tykkään tehdä aina jokaiseen haasteeseen omansa kortin, mutta tällä kertaa tein poikkeuksen :) Korttini osallistuu seuraaviin haasteisiin:

Poikavauvalle

t Huhhuh, kun on kuuma. Taitaa taas olla ukkosta ilmassa, kun niin hiostaa. Aurinko ei ole juuri tänään pilkistellyt, mutta silti kuumuutta riittää ja hikeä pukkaa. Poikavauvalle korttia ja 3D:llä mennään. Alunperin tämän piti osallistua P*skarteluhaasteeseen, mutta eipäs sitten niin käynytkään :) Kovin on hailakka tuo kuva pojasta, eikä ole kovin värikäs koko korttikaan. Tähdet on kivat :))

maanantai 17. toukokuuta 2010

Magnolia haaste #16

Vuorossa Magnolia haaste ja jo 16.. Luonnosta oli kiva tehdä. Käänsin sen ympäri ja lähdin siihen rakentelemaan korttia. En laittanut mitään ylimääräisiä koristeitakaan, vaikka kukkia olisi tietysti voinut.. Mutta menköön nyt ilman tällä kertaa :)

3. DT - Forever Friends

Meillä on ilo saada yhdeksi Forever Friends haasteblogin sponsoriksi Crafts U Love.

We are happy to tell you that one of the sponsors of Forever Friends challenge blog is Crafts U Love.

Heippa kaikille!

Pari viikkoa on kulunut edellisestä haasteesta ja on jälleen uuden Forever Friends haasteen aika. Aiheena on väriteema: Vaaleanpunainen ja Vihreä. Yksi suosikkiväriyhdistelmistäni. Korttiin tuli kerroksia sen verran paljon, että se tuntuu todella tukevalta :) Tämä päällimmäinen vihreä paperi on aivan ihanaa kimaltelevaa ja hieman koholla olevaa - tykkään hurjasti :) Olemme saaneet mukaan sponsorinkin, joka on tällä viikolla Crafts U Love ja palkintona on ihania Forever Friends juttuja. Joten käykäähän äkkiä katsomassa Forever Friends blogissa ja ottamassa osaa haasteeseen.

Mukavaa päivää!

Hello you all!

It is time for a new challenge at Forever Friends. The theme is Pink and Green. That is one of my favourite color combo. In this week we have also the sponsor - Crafts U Love! So, go to check Forever Friends challenge blog and come to join us!

Have a great day!