tiistai 30. maaliskuuta 2010

Tunnustus

Tällaisen ihanuuden sain BigM:ltä. Lämmin kiitos halien kera :) Haluan antaa tämän eteenpäin seuraaville:

Tunnustus

Maaret Maaretin kortit, korut ja käsityöt -blogista, Jaana Terkan Touhut -blogista, Katukettu Katuketun tassuista -blogista ja Anninaa Anninaa askartelee -blogista ovat muistaneet minua tällä ihanalla tunnustuksella. Kiitokset teille halausten kera! Tähän tunnustukseen kuuluu myös ohjeita, jotka ovat seuraavat: Some rules for the award.
  1. Post the award.
  2. Give it to 12 persons.
  3. Link to the persons youre giving it to.
  4. Tell them about the award.
  5. Tell about the person who gave it to you.

Itse haluan tämän tunnustuksen jakaa eteenpäin seuraaville ihanille blogeille:

Toivottavasti tämä piristää teitä :)

Secret Crafter Saturday Challenge #76

Oikein hyvää iltaa :)

En olekaan pitkään aikaa ottanut osaa Secret Crafter Saturday haasteeseen. Nyt täytyy korjata tilanne, kun siinä oli niin ihana aihekin : Vaaleanpunainen, vihreä ja kukkia. Leimakuvana on ihanan ihana CC Designsin Heidi kukkien keskellä.

This week´s theme of Secret Crafter Saturday Challenge is: Green, Pink and Flowers. Here is my card for the challenge.

maanantai 29. maaliskuuta 2010

Just Magnolia #48

Ja kuvaa sisäpuolelta:
Just Magnoliassa on luonnos, jonka on suunnitellut Jane. Tällaisen kortin minä kehittelin luonnokseen.

There is a sketch by Jane on Just Magnolia. Here is my card.

Magnolia haaste #9

Ja kuvaa sisäpuolelta:
Väribingo on aiheena Magnolia haasteessa ja minä valitsin rivikseni tämän: Ruskea - Punainen - Vaalenpunainen. Hienoja rivejä muuten kaikki, ja ajatus kävikin, josko kokeilisin noitten värien yhdistelmiä muissakin korteissa. Ei aina tulisi käytettyä niitä samoja värejä :)

P*skarteluhaaste #32

Räntää sataa.. Tylsää! Plussan puolella mittari ja niin sohjoista ulkona, että yäk!! Pääsiäisen eläimiä haetaan tällä kertaa P*skarteluhaasteessa. Ajattelin tehdä sitten toisenkin ( ;D ) kortin tällä Pääsiäisaiheisella Serendipity Stampsin leimasimella. Tuo taustapaperi on pyörinyt jo kauan paperilootassa ja olen miettinyt, että mihin ihmeeseen voisin sitä oikein käyttää - no, tähänhän se sopi mainiosti :)

Suosikki kortti

Huraa Huraa Huraa!!! Minun tämä nallukka kortti oli valittu viikon lempparikortiksi Forever Friends haasteblogissa. Todella hieno ja iso juttu minulle!! Olen aivan hangonkeksinä ;))

sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

4. DT StempelTräume #24

Iloista Palmusunnuntaita!

Jälleen aika uuden haasteen StempelTräumella. Pääsiäinen on aiheena tällä viikolla. Ainoa pääsiäisaiheinen leimasin, jonka omistan on tämä ihanainen tipunen - Serendipity Stampsin leimasin. Väritys jälleen ProMarkereilla ja Copiceilla. Ja pari höyhentä luomaan tunnelmaa :)

This week the theme of StempelTräume is Easter. I own only one stamp of this occasion and it is this sweet little chick of Serendipity Stamps. I coloured the image with ProMarkers and Copics.

Have a nice day!!

lauantai 27. maaliskuuta 2010

Forever Friends - Sketch

Mukavaa lauantaita kaikille!

Lämmintä on ulkona ihan jo melkein 5 astetta. Untuvatakissa meinasi kuuma tulla vaunuja pukatessa ;)) Täytyisi ehdottomasti lähteä kevätvaateostoksille!!

Forever Friends haasteessa on aiheena luonnos. Tällä kertaa olen täysin tyytyväinen korttiini :)) Tällainen telinekortti siitä ei alunperin pitänyt edes tulla, mutta tuli kuitenkin ;)

Forever Friends challenge has sketch this week. Nice one :)

perjantai 26. maaliskuuta 2010

Magnolia Stamp Lovers #6

Perjantaita kaikille :)

Lumisadetta taas ja pari astetta lämpimän puolella. Pitäisi lähteä metsästämään pajunkissoja jostain tuosta lähimetsästä.. Helpommin ehkä sanottu kuin tehty. Aika vähän niitä on tähän mennessä näkynyt.

No mutta sitten Magnolia Stamp Loversin haasteeseen, jossa aiheena oli tällä viikolla stanssikuviot. Kortistani löytyy niitä kasa ;) Ja eikös perhosetkin lasketa siihen kastiin..?

Mukavaa päivää kaikille!

The theme of Magnolia Stamp Lovers is Die cuts in this week.

torstai 25. maaliskuuta 2010

Magnolia Down Under #38

Sinistä Magnoliaa tein tähän haasteeseen.

Magnolia with blue on the challenge of Magnolia Down Under.

Magnolia haaste #8

Heippaset kaikille!

Aluksi haluan kiittää kaikkia ihanista kommenteistanne, ne todella lämmittävät mieltä :)

Tämän viikon Magnolia haaste on sanallinen - Pääsiäiskortti. Itse en omista pääsiäisaiheisia leimasimia kuin yhden (jonka juuri vasta sainkin, eikä se ole Magnoliaa) enkä ole juuri koskaan pääsiäiskortteja lähetellyt. Niinpä tähänkään haasteeseen en pystynyt sen aiheista leimasinta käyttämään, mutta jotenkin sain kuin sainkin tästä ns. pääsiäiskortin ;) Ainakin muna löytyy ;D Tekstileimasintakaan en omista tähän sopivaa, joten tekstikin jäi pois. Ainakin kortti on keltainen.

tiistai 23. maaliskuuta 2010

Magnolia 3D taittelukortti

Ihanaa aurinkohuomenta!

Eilen väsäsin tällaisen 3D-taittelukortin. Löysin aivan ihanan ohjeen täältä ja tein ensimmäisen kokeiluni Magnolia-aiheisen. Kortissa jälleen herkulliset lempivärini :))

Kiirus tytön kanssa kerhoon. Mukavaa päivää kaikille!

maanantai 22. maaliskuuta 2010

Just Magnolia #47

Ihanaa aurinkohuomenta kaikille!

On niin kaunis ilma ulkona, että jo se pelkästään saa hyvälle mielelle. Vaikkakin yöllä säikäytti... Puoli kahdelta heräsin siihen, kun ovikello soi!! Siis mitä ihmettä - säikähdin aivan suunnattomasti. Onneksi mies oli kotona ja tökin hänet hereille. Pienimmäinenkin heräsi ovikelloon, tyrkkäsin hänet miehelle ja hiivin katsomaan näkyykö ketään. Meidän ja naapurin ulkovalot paloivat (syttyvät liikkeestä), mutta ketään ei näkynyt. Hyi että, miten pelottavaa on herätä kesken unien johonkin tuollaiseen. En tiedä vieläkään kuka ovella oli. Puistattavaa...

Ja sitten jälleen haasteen kimppuun. Just Magnoliassa oli aiheena tehdä telinekortti. Vihreä väri on ollut paljon esillä viime aikoina korteissani, niinkuin nyt tässäkin :) Koitin tehdä hieman erilaista ja sitä hain tällä "metsämaisemalla". Ihan tyytyväinen olen näin ensimmäiseksi kokeiluksi.

Mukavaa päivän jatkoa kaikille! This week the challenge is to make an EASEL CARD on Just Magnolia. Here is mine. A lot of green :)

sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

3. DT Stempelträume #23 - Purple & Green

Hello everybody!

Viikko vierähti jälleen ja on jo minulle kolmannen Stempelträumen DT-postauksen aika. Tällä kertaa aihe oli sanallinen väriaihe: Purple & Green. Taisin hieman eksyä värikartalta, sillä ymmärsin tuon värin PURPLE purppuranpunaiseksi ja etsin sitä kissojen ja koirien kanssa. Jos heti olisin ymmärtänyt, että kyseessähän on Violetti, niin kortin teko olisi ollut paaaaljon helpompaa ;) No, mutta kuitenkin tässä korttini tähän haasteeseen:

One week has already run away and it is another challengetime. This time the theme of Stempelträume is a color combination: Purple & Green. There is very lovely card from DT - go to check :)

Leimakuva on Scraplykanin ja väritin sen Copiceilla. Kuvan alla olevaan paperiin olen käyttänyt Martha Stewardin sydän-boordileikkuria. Iso kukka on leikattu retroleikkureilla, lukuunottamatta mustaa kukkaa ja reuna lävistetty Fiskarsin boordileikkurilla.

Image is Scraplykan´s and I have colored it with Copics. On the paper below the image I have used Martha Steward´s border puncher. The big flower has cut with retro flower cutter and in the edges I have used the border puncher of Fiskars.

Mukavaa päivää kaikille!! Have a great day for everyone!!

lauantai 20. maaliskuuta 2010

Friday Sketchers #94

Friday Sketchersin tämän kertaiseen haasteeseen tein innostuessani kaksi korttia. Luonnos oli tosi kiva ja näinpä sain tehtyä kaksi korttia yhdellä kerralla :) Here are my two cards to the challenge of Friday Sketchers.