tiistai 22. joulukuuta 2009

perjantai 11. joulukuuta 2009

Vielä muutamat namipussukat

Tällaiset namipussukat vielä edellisten jatkoksi.

Herkkuja myyjäisiin

Tässä vain muutama pikkuleipäpussukka, joita olen hikihatussa loppuviikon vääntänyt huomiseen Joulumyyjäisiin. Kuvassa näkyy paria sorttia pikkuleipiä, mutta niitä on yli kymmentä eri sorttia. Jokaiselle jotakin ;)

sunnuntai 6. joulukuuta 2009

Violetti lahjarasia

Välistä lahjarasia. Mieluinen laatikkomalli jälleen. Täytyisi kokeilla kyllä välillä jotain uutta.. Tykkään niin kovin tuosta soljesta, jonka askartelukirppikseltä löysin :)

Toinen joulupukki

Sinisävyinen joulupukki.

lauantai 5. joulukuuta 2009

Joulupukkikortti

Kovasti olen touhunnut näiden jouluisten korttien kanssa, kun tilauksia on pukannut enemmän ja vähemmän. Onneksi kohta on kaikki tehty ja pääsee tekemään vähän muitakin juttuja ja muunlaisia kortteja :)

tiistai 1. joulukuuta 2009

Whiff of Joyn jouluinen tyttönen

Ihan aluksi haluan KIITTÄÄ kaikkia teitä ihania vierailijoita, jotka olette jättäneet kommentteja blogiini!! Ne lämmittävät niin kovasti mieltä <3
Tässä sitten keltasävyinen joulukortti, jossa Whiff Of Joyn kaunis tyttönen - viime vuoden joululeimasin. Olin aika tyytyväinen väritystulokseen, mutta kun otin kortista kuvan ja katsoin sitä koneelta, niin tyytyväisyyteni katosi. Koneelta kuvaa katsoessa näin kaikki virheet ja värityksen lopputuloksen.. Siltikään en lähtenyt sitä parantelemaan, vaan menköön se tällaisena.