torstai 20. elokuuta 2009

Näistä minä pidän -vaihto

Nyt kaikki kuulolle! Olen ollut mukana erinäisissä vaihtoporukoissa, joissa on vaihdettu leimasinkuvia, kaikenlaista sälää ym krääsää. Siitäpä lähtikin sitten idea, että emännöisin seuraavanlaista vaihtoa: Näistä minä pidän. Eli idea olisi se, että laitan kuoren kiertämään, jonne laitan askartelumatskua, joista oikeasti pidän ja joita oikeasti haluaisin itselleni tai joita siis ostan itselleni. Näin ei kuoresta löytyisi kaikkien laatikoiden pohjia, vaan oikeasti käyttökelpoista tavaraa. Lähetän kuoren eteenpäin ja siitä saa ottaa niin paljon tavaraa, kun haluaa, mutta tilalle on myös laitettava saman verran asioita. Osallistumisaikaa on 6.9.2009 saakka. Katsotaan miten paljon innokkaita saadaan mukaan :) Voit ottaa osaa laittamalla kommentin ja sen jälkeen laita minulle sähköpostia, jossa ilmoitat yhteystietosi (nimi, osoite). Kaikki vain innokkaasti mukaan ;)

Osallistujat:

  1. Anninaa
  2. AnnaManna

Kiitos HURJASTA osanottajamäärästä ;DD! Ei vaan, kiitos teille kahdelle, että osallistutte ja saan toteuttaa ideaani :) Laitan teille ihan pian sähköpostia.

perjantai 14. elokuuta 2009

Parit laatikot lisää..

Magnolia-aiheinen laatikko. Löysin varastoistani tuon kivan taustapaperin ja siitä syntyi kivasti tämä låda. Tämän laatikon olen käärinyt tapetin sisään. Ja se on oiva säilytyspaikka Distress Ink -musteille.

Laatikoiden tuunausta :)

Sydänlaatikot:
VIHDOINKIN olen saanut jotain askarteluhommia tehdyksi. Korttijuttuja en ole kerennyt tekemään, mutta näitä laatikoita tuunailemaan aina jossain pienissä rakosissa. Sitten eilen illalla sain 9 laatikkoa tehdyksi Scor Palilla, jonka joku aika sitten hommasin. Niitä en vielä kuvannut, kun ajattelin, josko koristelisin ensin.
Nämä laatikot olen ostanut KAUAN sitten juurikin sydämen muodon ja värin vuoksi. Nyt sitten sain tehtyä niistä koristellen itselleni askartelutarvikekäyttöön oivat laatikot.