tiistai 30. joulukuuta 2008

Pojalle välillä

Poikien kortit ovat olleet kovin vähäiset minun blogissani, joten tein nyt pojallekin yhden kortin. Täytyisi enemmän harrastaa näitä poikakortteja. High Hopesin leimasinta olen käyttänyt ja kovin yksinkertaisen sain kortista.

Hänglarin tyttö ja kissa -leimasimella...

...sain tehtyä ensimmäistä kertaa kortit. Tämä leimasin on ensimmäinen, jonka olen Hänglareista hommannut aikaa sitten ja nyt VASTA sain väritettyä kuvat korteiksi asti. Tässä siis kaksi erilaista korttia samasta kuvasta.

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Mansikkakeiju :)

Keijukaisia

Laitan vielä pari ihanaista 3D keijukaiskorttia. Olen kyllä kovin tykästynyt näihin keijukaisiin. Ja kovasti on nyt viime aikoina tullut tehtyä noita 3D-kortteja. Niitä oli ainakin helppo joulukorteiksi tutuille ja ystäville väsätä - leikkeli vain kuvat ja a´vot. Jos kuitenkin haluaa kortista näyttävän, niin täytyyhän siihen toki laittaa muutakin kuin kuva.

Siili teemalla jatketaan :)

Penny Blackin suloinen siilikuva on tämäkin.

Muutakin kuin joulukortteja

Nyt vihdoin sain aikaiseksi muunkinlaisia kortteja kuin jouluisia. Joulukortit on nyt tältä vuodelta tehty ;) Tämä Penny Blackin leimakuvasta tehty kortti on minun lempiväreissäni :)

keskiviikko 24. joulukuuta 2008

Hyvää Joulua!

Tänään on jouluaatto. Ei tosin tunnu yhtään siltä. Tänä vuonna on kaikki laittamiset jääneet.. Ensi vuonna sitten laitetaan kunnolla joulua :) Tässä muutamia joulukortteja vielä.

torstai 18. joulukuuta 2008

Lämmintä joulua

3 ylintä on tehty korttikuvista ja loput on 3D-kuvista tehty.

Jouluisia pukkeja lisää :) 3D

Joulupukkeja

Pitkästä aikaa..

Onpas ollut pitkä tauko postauksissa.. Kaikkea se elämä antaa ja ottaa.. Tässä vähän paikkausta kuluneelle ajalle ;) Jouluisia 3D-kortteja:

Tykkään niiiin kovasti tästä vanhanajan nallekuvasta!!